Čini li vam se da ovih dana oko vas sve više dama s kosom u bakrenim tonovima?

Bakreni tonovi veliki su jesenski hit, a među onima koji nisu odoljeli bakrenoj boji je i pjevačica Franka Batelić, koja je nedavno svoje pratitelje na Instagramu oduševila promjenom koja se savršeno uklapa u jesen.

Naravno, odluka o takvoj promjeni najčešće nije jednostavna.

Od boje za kosu obično želimo da je u skladu s našim tenom, da se lako održava i da izgleda besprijekorno i dok kosa raste. No ponekad smo spremni na stranu staviti sve to i odlučiti se za boju koja nam se jednostavno sviđa. Ove jeseni to je za mnoge bakrena boja. I moramo reći da je popularna s razlogom jer dame koje je nose izgledaju fantastično.

Stručnjaci za kosu savjetuju da sa svojim frizerom odredite najrealističniju nijansu bakrene koju možete postići na svojoj kosi. Bez obzira na polazišnu točnu, ta divna boja može se prilagoditi vašem osobnom stilu. I posebno je prikladna za jesen.

U nastavku smo izdvojili nekoliko bakrenih nijansi koje će vas možda potaknuti na promjenu na koju su se ove jeseni odlučile mnoge dame.

Bakrena kosa sigurno će biti ta koja će podignuti cijeli vaš izgled na jednu novu razinu. Ako ste spremni na malo hrabrije promjene, ovo je opcija o kojoj biste trebali razmisliti.










Tri hit frizure koje ove jeseni dolaze s pariških ulica Modna revija kuće Givenchy Revija modne kuće Gucci Revija modne kuće Zimmermann +2 Revija modne kuće Givenchy

Nosi se cimet smeđa: Boja kose s najljepšim suptilnim crvenim tonovima Cimet smeđa Kosa boje cimeta Kosa boje cimeta +3 Kosa boje cimeta

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju