Nakon potrganih tenisica, kroksica s potpeticom, torbe u obliku vreće za smeće i one u obliku vrećice čipsa po cijeni od 1850 eura luksuzna modna kuća Balenciaga pripremila je novo modno iznenađenje u svojoj ljetnoj kolekciji.

Galerija Balenciaga u kolekciji za ljeto ima balerinke za muškarce - 4 Balenciaga u kolekciji za ljeto ima balerinke za muškarce - 3 Balenciaga u kolekciji za ljeto ima balerinke za muškarce - 2 +2 Balenciaga, balerinke za muškarce, 750 eura

Francuska modna kuća Balenciaga otišla je korak dalje u pomicanju granica između ženske i muške mode, pa je u svoju novu kolekciju stavila balerinke za muškarce.

Model balerinki nazvan Leopold klasičan je, s tankim đonom, zaobljenim vrhom i ukrašen mašnicom, a izrađene su od satena te su mekane. Imaju lagani istrošeni efekt te dolaze u tri boje, tirkiznoj, crnoj i svijetloj nijansi bež boje. Balenciagine balerinke za muškarce dostupne su od broja 39 do 46 po cijeni od 750 eura.

Balenciaga u kolekciji za ljeto ima balerinke za muškarce - 1 Balenciaga, balerinke za muškarce, 750 eura (Foto: www.balenciaga.com)

Inače, poslovna etika te luksuzne modne kuće temelji se na tome da radi na stalnom smanjenju utjecaja svojih proizvoda na okoliš te smanjenju ugljikova otiska.

Preostale emisije ugljika povezane sa svim aktivnostima u životnom ciklusu ovog proizvoda pažljivo su izračunate, a mi se obvezujemo uložiti sredstva u projekte uklanjanja ugljika koji štite i obnavljaju prirodne ekosustave kako bismo se uhvatili u koštac s klimatskim promjenama, stoji na stranici online trgovine brenda Balenciaga.

Balenciaga u kolekciji za ljeto ima balerinke za muškarce - 3 Balenciagine satenske balerinke za muškarce dolaze u tri boje (Foto: www.balenciaga.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju