Nakon potrganih tenisica, kroksica s potpeticom, torbe u obliku vreće za smeće i one u obliku vrećice čipsa po cijeni od 1850 eura luksuzna modna kuća Balenciaga pripremila je novo modno iznenađenje u svojoj ljetnoj kolekciji.

Galerija Balenciaga u kolekciji za ljeto ima balerinke za muškarce - 4 Balenciaga u kolekciji za ljeto ima balerinke za muškarce - 3 Balenciaga u kolekciji za ljeto ima balerinke za muškarce - 2 +2 Balenciaga, balerinke za muškarce, 750 eura

Francuska modna kuća Balenciaga otišla je korak dalje u pomicanju granica između ženske i muške mode, pa je u svoju novu kolekciju stavila balerinke za muškarce.

Model balerinki nazvan Leopold klasičan je, s tankim đonom, zaobljenim vrhom i ukrašen mašnicom, a izrađene su od satena te su mekane. Imaju lagani istrošeni efekt te dolaze u tri boje, tirkiznoj, crnoj i svijetloj nijansi bež boje. Balenciagine balerinke za muškarce dostupne su od broja 39 do 46 po cijeni od 750 eura.

Balenciaga u kolekciji za ljeto ima balerinke za muškarce - 1 Balenciaga, balerinke za muškarce, 750 eura (Foto: www.balenciaga.com)

Inače, poslovna etika te luksuzne modne kuće temelji se na tome da radi na stalnom smanjenju utjecaja svojih proizvoda na okoliš te smanjenju ugljikova otiska.

Suradnja o kojoj se govori mjesecima: Biste li nosili Balenciagine crocsice na petu? Suradnja Balenciage i Crocsa Suradnja Balenciage i Crocsa - 3 Suradnja Balenciage i Crocsa - 2 +0 Suradnja Balenciage i Crocsa - 1

Preostale emisije ugljika povezane sa svim aktivnostima u životnom ciklusu ovog proizvoda pažljivo su izračunate, a mi se obvezujemo uložiti sredstva u projekte uklanjanja ugljika koji štite i obnavljaju prirodne ekosustave kako bismo se uhvatili u koštac s klimatskim promjenama, stoji na stranici online trgovine brenda Balenciaga.

Balenciaga u kolekciji za ljeto ima balerinke za muškarce - 3 Balenciagine satenske balerinke za muškarce dolaze u tri boje (Foto: www.balenciaga.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju