Balerinke su vrlo popularan izbor obuće u proljetno vrijeme. Riječ je cipelama ravnih potplata koje izgledom podsjećaju na baletne papučice po kojima su dobile ime.

Galerija Balerinke su popularan izbor obuće u proljeće Sinsay balerinke, 34,90 kn Reserved balerinke, 199,90 kn +7 H&M balerinke, 150 kn

Balerinke se mogu lako kombinirati za dnevne i večernje prilike. Ljupko će izgledati uz proljetne haljine i suknje, ali i hlače ili traperice.

Ovaj se model cipela ravnih potplata lako prilagođava bilo kojem modnom stilu i prilici. Nositi ih možete na posao, na kavicu s prijateljicama ili u večernji izlazak.

Deichmann balerinke, 149 kn Deichmann balerinke, 149 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se mogu pronaći balerinke u različitim bojama – od neutralnih bež i ružičastih nijansi, preko cipela u trendovskim upečatljivim bojama do klasičnih crnih modela.

Na raspolaganju su vam balerinke sa špičastim vrhom koje vizualno produžuju stopalo, ili pak one zaobljenog oblika. Odabrati možete modele ukrašene mašnicama, cvijećem i drugim ukrasnim aplikacijama.

Košulje-haljine fleksibilni su odjevni komad koji je popularan u proljeće Od 119 kuna: 10 laganih odjevnih komada koji se mogu nositi kao haljina ili košulja

Baš takve modele potražili smo u hrvatskim trgovinama i na popularnim webshopovima. Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte izbor 10 modela proljetnih balerinki koje s mogu pronaći po cijeni od 35 do 749 kuna.

Reserved balerinke, 199,90 kn Reserved balerinke, 199,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju