Košulje-haljine hit su među damama već nekoliko sezona. Riječ je o vrlo fleksibilnom komadu odjeće koji izgledom podsjeća na košulju, a zbog svoje dužine može se nositi i kao haljina.

Galerija Košulje-haljine fleksibilni su odjevni komad koji je popularan u proljeće Sinsay, 119,90 kn C&A, 227 kn +7 H&M, 189 kn

Košulje-haljine sjajno se mogu kombinirati za dnevne i večernje prilike. Izgledat će lijepo uz hlače i tenisice, ali i samostalno uz špagerice, cipele na visoku potpeticu ili sandale ravnih potplata.

Na raspolaganju su vam mini, midi i maksi modeli košulja-haljina koji su napravljeni od lepršavih tkanina ugodnih za nošenje tijekom toplijih mjeseci, poput pamuka, lana i viskoze.

Mango, 199,90 kn Mango, 199,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Birati možete košulje-haljine s kratkim i dugim rukavima ili bez rukava. Tu je i bogat izbor boja i uzoraka – od trendovskih modela u upečatljivim nijansama do razigranih cvjetnih i inih uzoraka, koji će razigrati svaku odjevnu kombinaciju.

I ove godine nosit će se špagerice na platofrmu Žene ih obožavaju: 15 modela špagerica u kojima noge izgledaju mrak

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela košulja-haljina za proljeće i ljeto po cijeni od 119 do 559 kuna.

Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju