Sivo-bijela kombinacija u uređenju doma uvijek izgleda otmjeno, privlačno i ugodno oku i s njom se jednostavno ne može pogriješiti. Pokazala se savršenim odabirom i za uređenje balkona stana u Ivanić-Gradu koji je postao omiljeno mjesto za provođenje vremena na otvorenom.

Galerija Balkon stana u Ivanić-Gradu u nepogrešivoj sivo-bijeloj kombinaciji - 3 Balkon stana u Ivanić-Gradu u nepogrešivoj sivo-bijeloj kombinaciji - 1 Balkon stana u Ivanić-Gradu u nepogrešivoj sivo-bijeloj kombinaciji - 6 +2 Balkon stana u Ivanić-Gradu u nepogrešivoj sivo-bijeloj kombinaciji

Budući da naš balkon ima 5,5 četvornih metara, sve vrtne garniture zauzele bi nam previše mjesta, pa smo tako došli na ideju da napravimo garnituru od paleta, kaže Valentina Šuvak.

Valentinin suprug napravio je palete po mjeri, a on ih je obojila u bijelo, kao i zid od cigli koji je izvorno bio crvene boje. Zid koji izgleda poput neke lijepe tapete tako je postao glavna zvijezda balkona, a dodatno su ga uljepšali jastuci za sjedenje u elegantnoj sivoj nijansi.

Balkon stana u Ivanić-Gradu u nepogrešivoj sivo-bijeloj kombinaciji - 6 Kako se stan nalazi na drugom katu stambene zgrade, privatnost je osigurana bijelom prozirnom zavjesom (Foto: Privatne fotografije)

Odlučili smo se za kombinaciju sive i bijele boje jer su neutralne, a na pod smo stavili umjetnu travu kako bi i djeca mogla nesmetano uživati, otkriva Valentina. Kako se stan nalazi na drugom katu stambene zgrade, privatnost je osigurana bijelom prozirnom zavjesom. Detalji poput školjki i prugastih zeleno-bijelih jastučića stvorili su opuštajući ljetni ugođaj.

Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je oduševio svijet i skupio 13.000 lajkova Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je skupio 13.000 lajkova - 5 Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je skupio 13.000 lajkova - 10 Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je skupio 13.000 lajkova - 2 +6 Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je skupio 13.000 lajkova - 1

Terasa stana u Slavonskom Brodu koja će raspametiti ljubitelje cvijeća i zelenila - 11 Terasa stana u Slavonskom Brodu koja će raspametiti ljubitelje cvijeća i zelenila

Balkon nam je postao omiljeno mjesto za ispijanje jutarnjih kava i druženja cijele obitelji, dodaje Valentina Šuvak iz Ivanić-Grada. Pogled na smirujuće zelenilo koji se pruža s balkona provođenje vremena na toj šarmantnoj sivo-bijeloj oazi čini još ljepšim i ugodnijim.

Balkon stana u Ivanić-Gradu u nepogrešivoj sivo-bijeloj kombinaciji - 4 Večernja atmosfera na balkonu (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju