Ljeto nam je stiglo, a s njim i onaj slatki osjećaj bezbrižnih trenutaka koje volimo provoditi na otvorenom. Poseban je gušt ako ljetne dane i večeri možemo provoditi na vlastitom balkonu ili terasi. I naše čitateljice svoje balkone i terase uredile su za ljetno razdoblje i uživanciju.

Galerija Balkoni i terase na kojima naše čitateljice provode ljeto - 19 Balkoni i terase na kojima naše čitateljice provode ljeto - 16 Balkoni i terase na kojima naše čitateljice provode ljeto - 15 +17 Balkoni i terase na kojima naše čitateljice provode ljeto

Uvijek nas razveselite kada s nama podijelite malo vaše svakodnevice, a provođenje vremena na balkonu ili terasi mnogim našim čitateljicama dio je svakodnevnog života, odnosno onda kada za to pronađu vremena, a naročito ljeti.

Balkoni i terase na kojima naše čitateljice provode ljeto - 15 Naše čitateljice majstorice su u uređivnju idiličnih terasa i balkona (Foto: Privatne fotografije)

Balkoni i terase na kojima naše čitateljice provode ljeto - 4 Impresivna terasa s pogledom na more (Foto: Privatne fotografije)

A uvijek bismo trebali pronaći vremena za sitne gušte poput ispijanja jutarnje kave na balkonu ili večernjeg druženja s dragim ljudima na terasi. Nadamo se da tako uživaju i naše čitateljice koje su nam poslale fotografije svojih divno uređenih balkona i terasa. Podijelile su s nama svoje ljetne oaze, svaka lijepa i čarobna svoj način.

Vrt s bazenom Stvoren za vrućine: Maksimalno iskorišten vrt s bazenom u stilu španjolske haciende

Balkon u centru Valpova koji 'puca' od cvijeća i izaziva divljenje - 13 Puzajuća pelargonija je divota! Balkon u centru Valpova koji puca od cvijeća i izaziva divljenje

Hvala vam na divnim fotografijama, drage naše i želimo vam ljeto puno sretnih i nezaboravnih trenutaka.

Balkoni i terase na kojima naše čitateljice provode ljeto - 2 Sasvim posebno mjesto za ljetno guštanje (Foto: Privatne fotografije)

Balkoni i terase na kojima naše čitateljice provode ljeto - 17 Savršeni kutak za ljetnu uživanciju (Foto: Privatne fotografije)

Balkoni i terase na kojima naše čitateljice provode ljeto - 14 Večernja idila na balkonu naše čitateljice (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju