Modni brend H&M udružio je snage s francuskom modnom kućom Balmain te od 5. studenog i u hrvatskim će prodavaonicama biti dostupna kolekcija prepoznatljiva po svom pop šarmu i uličnom stavu u kojoj prevladavaju crna boja, koža i zlatni detalji te masivniji nakit

Nova kolekcija francuske modne kuće Balmain stiže i u Hrvatsku te će se od 5. studenog moći kupiti u prodavaonici H&M na Cvjetnom trgu. Glavni dizajner modne kuće Balmain, Christophe Decarnin najzaslužniji je za lansiranje jednog od najvrućih modnih trendova – odjeći baziranoj na vojničkom stilu, predimenzioniranim ramenima 1980-ih te fokusu na koži i crnoj boji.

Nova Balmainova kolekcija bazirana je na vojničkom stilu, predimenzioniranim ramenima 1980-ih te koži i crnoj boji

Balmain posjeduje jedinstven stil koji čini mješavina modnog duha i uličnog stava, a istodobno je raskošan i izravan, senzualan i energičan. Isto je tako usko povezan s filmskim i glazbenim svijetom, što mu daje dodatni element iznenađenja. Odjeću s potpisom Balmain nose Beyonce, Rihanna, Kate Moss i druge superzvijezde.

Suradnja s Balmainom još je jedna u nizu suradnji H&M-a s najpoznatijim svjetskim brendovima. Dosad su se u prodavaonici na zagrebačkom Cvjetnom trgu mogli kupiti komadi s potpisom Stelle McCartney, Karla Lagerfelda, Roberta Cavallija, Isabel Marant i drugih najvećih imena modne industrije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju