Neiscrpna inspiracija za Baobaby kolekcije su upravo djeca i priroda koja nas okružuje. Svi Baobaby proizvodi osmišljeni su, dizajnirani i proizvedeni u Hrvatskoj s posebnom brigom o sigurnosti i dobrobiti djece, lokalnoj zajednici te prirodi i okolišu.

Galerija Baobaby - 2 Baobaby - 1 Baobaby - 4 +3 Vreća za spavanje

Baobaby proizvodi nude roditeljima funkcionalne proizvode od prirodnih, organskih materijala vrhunske kvalitete, sigurnima za nježnu dječju kožu i naš okoliš.

Proizvodi su nježni, dizajnirani kako bi omogućili djeci sigurnost i poduprijeli njihov razvoj i slobodu kretanja, a roditeljima omogućili praktičnost te jednostavnu primjenu za lakšu i lijepšu svakodnevicu s najmanjim članovima obitelji.

Baobaby kolekcija nudi moderan dizajn s pomakom od klasičnog baby asortimana s bojama i dezenima koji se uklapaju u lifestyle urbanih roditelja.

1. Baobaby pelice
Mekane i fleksibilne kožne papučice koje podržavaju prirodan i slobodan razvoj dječjeg stopala. Izrađene od prave kože obrađene prirodnim putem, bez kroma i ostalih štetnih kemikalija, 100% sigurne za nježnu dječju kožu. Pelice istodobno štite stopalo i omogućuju djetetu neometan razvoj motoričkih sposobnosti, savladavanje puzanja, balansiranja i prvih koraka baš kao da je bosonogo.

2. Jastuk za dojenje

Jastuk koji će voljeti svi ukućani, a osobito mame. Ovaj višenamjenski jastuk mame će zavoljeti već u trudnoći jer im nudi potporu za ugodnije spavanje. Nakon poroda idealan je jastuk za dojenje.

Baobaby - 5 Tetra pelene (Foto: PR)

3. Tetra pelene
Tetra pelene, jedan proizvod koji svaka mama treba. Izrađene od 100% organskog pamuka, iznimne mekoće i izdržljivosti. Tetra pelene od muslina ostaju mekane, idealne za dječju kožu i nakon višekratnih pranja i korištenja. Neizbježan su dodatak svih mladih roditelja za razne namjene:
- podloga u kolicima ili krevetiću
- podloga za prematanje
- ljetni prekrivač
- krpica za bljuckanje na vašim ramenima
- krpica za brisanje
- platnena pelena u kombinaciji sa zaštitnim gaćicama.

4. Vreća za spavanje
Koristeći vreću za spavanje više ne morate brinuti da li je beba pokrivena po noći. Vreća dolazi u zimskoj i ljetnoj varijanti. Ljetna je izrađena od 100% organskog, pamučnog muslina, a zimska od organskog, pamučnog interlocka i šerpe za dodatnu toplinu. Vreća se jednostavno oblači, a dodatno kopčanje na dnu vreće omogućava jednostavno presvlačenje pelene.

5. Elastična marama
Bebice se vole nositi i slušati otkucaje srca. Marama će Vam olakšati nošenje, umiriti bebicu te omogućiti aktivnu svakodnevicu.

6. Odjeća

Mekana, stylish robica koja “raste” s vašim djetetom. Bodiji, pidžamice, odijelca, majice, hlačice i tajice izrađene su od mekanog i izdržljivog 100% organskog pamuka za nježnu bebinu kožu. Bodiji s dvostrukim redom kopčanja, pidžamice, hlačice i odijelca s dvostrukim manžetama omogućavaju duže nošenje.

Baobaby brend osnovan je 2012. godine. Osnovale su ga 4 prijateljice koje je spojilo roditeljstvo. Osim privatnog odnosa, odlučile su podijeliti i poslovni i polako krenule graditi brend. Danas, nakon 8 godina postojanja, Baobaby čini tim od 12 entuzijastičnih žena, koje svakodnevno osmišljavaju, dizajniraju, proizvode i prodaju Baobaby proizvode.

Više o Baobaby proizvodima saznajte na njihovom Facebooku i Instagramu, a iste može kupiti preko ovog webshopa.

Baobaby - 4 Baobaby jastuk za dojenje (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju