Cijeli svijet je ovoga ljeta obojen u ružičasto jer nas nešto manje od mjesec dana dijeli od izlaska filma o Barbie. Otkako su Warner Bros i Mattel 2019. godine najavili nadolazeći film o kultnoj lutki nestrpljenje samo raste.

Galerija Barbie kuća Barbie kuća Barbie kuća +9 Boravak u kući organiziran je do zadnjeg detalja

O najnovijoj filmskoj avanturi američke redateljice Grete Gerwig ne prestaje se pričati već par godina, a sad napokon imamo priliku malo dublje zaviriti u ružičasti svijet najpopularnije lutke na svijetu.

Airbnb je javnost odlučio počastiti odmorom koji se rijetko viđa. Ususret premijeri filma, otvorili su rezervacije za jarko ružičastu Barbie kuću, smještenu u čarobnom Malibuu.

Barbie kuća Mjesto za uživanje (Foto: Profimedia)

Kuća se nalazi tik uz plažu, s terase se pruža panoramski pogled na fotogeničnu obalu, a unutrašnjost izgleda poput kućice s kojom smo se igrale kao djevojčice – samo u puno većem izdanju.

U vili je moguće uživati 21. i 22. srpnja, a prijave će biti moguće od 17. srpnja. Radi se o dva pojedinačna noćenja za maksimalno dvije osobe, a na koji način će organizatori izabrati sretnike još uvijek nije poznat.

Barbie kuća Ružičaste ležaljke za potpuni Barbie dojam (Foto: Profimedia)

Na stranicama Airbnba stoji kako će posjetitelji tijekom boravka moći pregledavati Barbie garderobu, uživjeti se u ulogu kauboja, opustiti se u bazenu, koristiti koturaljke na disko podiju te uživati u ukusnim obrocima.

U kući možete koristiti teretanu, roštiljati, uživati na ležaljaka pokraj bazena i ispijati koktele u ružičastom Barbie Baru.

Barbie kuća U Barbie kući posjetitelji mogu rooštiljati uz bazen (Foto: Profimedia)

Na stranicama također stoji kako ovo nije natjecanje te da su gosti sami dužni organizirati put do Malibua. boravak u dvokatnici s ružičastim zidovima i bazenom san je svake djevojčice, a upravo je to glavni cilj ovog projekta.

Izašao je novi trailer i točan datum izlaska najnovijeg filma o Barbie Barbie Barbie Margot Robbie u ulozi Barbie +4 Barbie

U znak proslave filma koji uskoro izlazi i osnaživanja djevojčica diljem svijeta, odlučili smo otvoriti rezervacije za čarobnu Barbie kuću. Airbnb će jednokratnu donaciju poslati organizaciji Save The Children, koja skuplja resurse i šalje ih u više od 100 zemalja, potiče učenje i jednake prilike za svu djecu, napisali su.

Barbie kuća Barbie garderoba dostupna je za isprobavanje (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju