Film "Barbie" stigao je u kina i Barbiemanija je u punom jeku, a pridružio joj se i zagrebački kafić Cat Caffe, koji je u čast najslavnijoj lutkici na svijetu i hit-filmu svoju ponudu obogatio napicima inspiriranima Barbie i Kenom.

Galerija Barbie mjesec u Cat Caffeu Zagreb - 7 Barbie mjesec u Cat Caffeu Zagreb - 8 Barbie mjesec u Cat Caffeu Zagreb - 5 +5 Tijekom Barbie mjeseca u Cat Caffeu možete probati i Barbieccino i Barbie latte

Odavno se zna da je Barbie puno više od obične lutkice, ona je ikona, simbol ženske emancipacije, podsjetnik da u životu možemo biti što god poželimo i da smo savršeni upravo takvi kakvi jesmo, što je i poruka filma "Barbie" koji je stigao u kina.

Barbie je ponovno zaludjela planet i navela nas da svijet, barem nakratko, gledamo kroz ružičaste naočale i da uživamo u svemu onome što dolazi s Barbie. Zagrebački kafić Cat Caffe tako će cijeli mjesec posluživati napitke inspirirane Barbie, ali nisu zaboravili ni na Kena.

Barbie mjesec u Cat Caffeu Zagreb - 4 Tijekom Barbie mjeseca u Cat Caffeu možete probati i Barbieccino i Barbie latte (Foto: Cat Caffe Zagreb)

Tijekom Barbie mjeseca u Cat Caffeu možete probati Barbieccino (glitter cappuccino), Barbie latte (ledena kava u ružičastoj boji s okusom maline), Ken latte (ledena kava u plavoj boji s okusom piña colade), Barbie čokoladu (bijela čokolada u roužičastoj boji s okusom maline), Ken čokoladu (bijela čokolada u plavoj boji s okusom piña colade), Barbie slushie (koktel slushie s okusom maline i votkom, malibu rumom i Spriteom), Ken slushie (koktel slushie s okusom kokosa i mojita s džinom i Spriteom) te roza Barbie limunadu (limunada sa sirupom od maline).

Barbie mjesec u Cat Caffeu Zagreb - 5 U zagrebačkom Cat Caffeu i Ken je dobio svoja pića (Foto: Cat Caffe Zagreb)

Od svih osam pića koja smo vam pripremili moramo priznati da su sva podjednako popularna, tako da vam nema druge nego da probate sva do kraja Barbie mjeseca, poručili su iz Cat Caffea i podsjetili da je Barbie, baš kao i oni, veliki ljubitelj životinja.

Od 1959. do danas Barbie je imala više od četrdeset životinja, uključujući mačke, pse, konje, pandu, lavića, zebru i još mnogo toga, napisali su na stranicama svojih društvenih mreža. U Cat Caffe dobrodošli su svi ljubitelji životinja, a pogotovo maca, koje u popularnom zagrebačkom kafiću gostima prave društvo.

Barbie mjesec u Cat Caffeu Zagreb - 1 I mace iz Cat Caffea uživaju u Barbie mjesecu (Foto: Cat Caffe Zagreb)

Svi ga žele: Otkriveno koji točno lak za nokte ima Margot Robbie u filmu "Barbie" Scena iz filma Barbie Scena iz filma Barbie Glossify (Naked) +4 OPI (Bubble Bath)

Ruth Handler: Žena koja je osmislila Barbie u želji da djevojčice ne sanjaju samo o majčinstvu Ruth Handler Barbike Barbie u svemiru +3 David Bowie Barbie - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju