Jedan od legendarnih kozmetičkih brendova kraljevine na sjeveru Europe, Barnängen, iz rodnog Stockholma stigao je u Hrvatsku

Galerija Švedski brand Barnängen (Foto: Zadovoljna.hr) Sauna Relax Shower Gel (Foto: Zadovoljna.hr) Sensitive Bodylotion (Foto: Zadovoljna.hr) +7 Nutritive Bodylotion & Showercream za pružanje uravnotežene njege za divno uravnoteženu kožu (Foto. Zadovoljna.hr) Čuveni Barnängen, kruti sapun po kojem je tvrtka postala poznata, lansiran je 1873. godine. Proizvodio se ručno, a proizvodnja jednog sapuna trajala je i do 10 dana. Od 1876. godine Barnängen je zvanični dobavljač kraljevskog dvora. Od tada ovaj brend odlikuju izvorni i nježni proizvodi za njegu tijela, koji pružaju osjećaj čistoće i njege nadahnute prirodom, a generacije Šveđana koriste ih i vole i dan danas.

Barnängen je brend koji se vodi popularnom švedskom riječi – lagom, a upravo ona najbolje opisuje središte ravnoteže, sretnu sredinu i pristup "baš kako treba". Vođen ovom mišlju, tradicionalni švedski brend u stvaranju svojih proizvoda spaja sastojke nadahnute prirodom nordijskog sjevera i švedskom estetikom. Proizvodi su bogati, a lagani, oživljavaju, ali i opuštaju, njeguju, ali i osvježavaju. Istovremeno su snažni, ali i nježni, sve što tražimo u svakom kozmetičkom proizvodu.

Barnängen je brand koji se vodi popularnom švedskom riječi – lagom, a upravo ona najbolje opisuje središte ravnoteže, sretnu sredinu i pristup 'baš kako treba'

Balzami, kreme i losioni za tijelo te ulje i gelovi za tuširanje i kupanje u dvije proizvodne linije, Nordic Care i Nordic Rituals, pravi su spoj prirode i znanosti, nadahnuti švedskom prirodom i klimom, a oblikovani prema nekim od najstarijih švedskih tradicija. Sastojci inspirirani nordijskom prirodom podsjećaju na švedski krajolik, svjetlo, more i šumu koji stvaraju jedinstvenu oazu rijetkih i raznovrsnih biljaka, trava i hranjivih sastojaka u koje se Šveđani pouzdaju i koriste ih stoljećima.

Kao rezultat toga, Barnängen proizvodi za njegu tijela sadrže ikone nordijske prirode poput močvarne jagode, breze i bazge, pomiješane sa znanstveno potvrđenim formulacijama koje kožu štite od isušivanja i iritacije kao što je već poznati sastojak Cold Cream, recept naslijeđen od nordijskih predaka.

Izbor kozmetike s dodanim mirisima koji odaju počast nordijskim ljepotama, simbolima ženstvenosti i stila, potpuno se uklapaju u Barnängen misiju - pružanje uravnotežene njege za divno uravnoteženu kožu. Budući da je doživljaj prirode važan dio nordijskog života i nit vodilja izrade svakog Barnängen proizvoda, ljubiteljice dnevne rutine njege tijela sada će biti sretnije no ikada jer mogu pružiti koži ljubav na švedski način.
Nutritive Bodylotion & Showercream (Foto: Zadovoljna.hr) Nutritive Bodylotion & Showercream za pružanje uravnotežene njege za divno uravnoteženu kožu (Foto. Zadovoljna.hr) Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju