Okrugli, baršunasti jastučići već su neko vrijeme popularan detalj za dekoriranje doma, a s dolaskom hladnijeg vremena opet se vraćamo mekanom, podatnom baršunu.

Galerija Okrugli baršunasti jastuci iz trgovina - 1 Okrugli baršunasti jastuci iz trgovina - 5 Okrugli baršunasti jastuci iz trgovina - 2 +3 Jysk, 119 kn

Baršun je sinonim finoće i elegancije pa će i baršunasti jastučići vašem domu dati dašak luksuza. Zašto baš okrugli jastuci? Postoji jako dobar razlog zbog kojeg biste u svome domu trebali imati što više okruglih predmeta.

Naime, dokazano je da okrugli oblici djeluju pozitivno i smirujuće na ljudsku psihu te da u nama potiču osjećaj sreće. Zbog glatke, zaobljene linije koja se nigdje ne prelama, okrugle oblike zapravo je vrlo lako uklopiti u svaki životni prostor, a početi možete, na primjer, s okruglim stolićem i jastučićem.

Kako unijeti živost? Pet savjeta uz koje će zanemareni hodnik postati zvijezda stana Hodnik I hodnik može postati zvijezda stana - 5 I hodnik može postati zvijezda stana - 4 +2 I hodnik može postati zvijezda stana - 3

Stol, jastuci i ogledalo okruglog oblika Zašto biste u svojem domu trebali imati što više okruglih predmeta?

Ponudu okruglih baršunastih jastučića iz trgovina pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Okrugli baršunasti jastuci iz trgovina - 5 H&M Home, 151 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju