Njujorški Lincoln Center jučer je bio mjesto okupljanja brojnih svjetskih zvijezda iz svijeta filma, glazbe i mode, a povod okupljanja bila je svjetska premijera željno iščekivanog filma Oceanovih osam.

Galerija Sarah Paulson Sarah u haljini modne kuće Prada Sarah na premijeri filma Ocean\'s 8 +2 Glumačka postava filma Oceanovih osam U novom ostvarenju redatelja Garyja Rossa, spin-offu trilogije "Ocean's" Stevena Soderbergha, glavne uloge tumače Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kailing, Sarah Paulson, Awkwafina, Helena Bonham Carter i Rihanna.
Sarah u haljini modne kuće Prada Sarah u haljini modne kuće Prada (Foto: Profimedia)
Sve spomenute dame došle su na premijeru. Iako su modni znalci očekivali kako će svojim kombinacijama najviše pažnje privući Cate Blanchett i Rihanna, crveni tepih ipak je pomela Sarah Paulson.

Sarah je nosila dugačku verziju haljine modne kuće Prada iz kolekcije za jesen/zimu 2018. godine. Poznate dame ne odlučuju se često za neonske nijanse kada su u pitanju izdanja za crveni tepih, a ovako efektan model haljine s plastičnim trakicama i u ovako jarkoj nijansi definitivno još nismo vidjeli na sličnim događanjima.
Sarah na premijeri filma Ocean\'s 8 Sarah na premijeri filma Ocean\'s 8 (Foto: Getty Images)
Neki kritičari na društvenim mrežama požalili su se da haljina previše bode u oči, a oni kojima se svidjela kažu da je 43-godišnja Sarah svojim odabirom zasjenila baš sve kolegice.

Sviđa li vam se neonska haljina modne kuće Prada?

glasova:

Glumačka postava filma Oceanovih osam Glumačka postava filma Oceanovih osam (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju