Među ljetnom obućom dobro je imati i par sandala s visokom potpeticom "rezerviran" za izlaske i posebne prilike koje možda nisu prikladne za nošenje cijeli dan, već za kraće nošenje i snažan dojam.

Galerija Sandale s visokom potpeticom za izlaske i posebne prilike - 3 Sandale s visokom potpeticom za izlaske i posebne prilike - 6 Sandale s visokom potpeticom za izlaske i posebne prilike - 11 +10 Mango, 249,90 kn  

Ljetni izlasci imaju posebnu čar i ljepotu, pa neka i sandale za tu prigodu budu posebno atraktivne i divne. Poželjne su štikle s tanjim remenčićima, a izaberete li model u nekoj žarkoj ili življoj boji, vaša preplanula put naročito će doći do izražaja. Tu su i svjetlucavi modeli koji će također biti savršen izbor za nezaboravne ljetne provode. Crne štikle klasika su koja uvijek prolazi, pa i ljeti.

Ljetni izlasci imaju posebnu čar i ljepotu, pa neka i sandale za tu prigodu budu posebno atraktivne i divne

U trgovinama smo pronašli 13 seksi sandalica u kojima možda nećete moći provesti cijeli dan, ali su zato kao stvorene za ljetne izlaske i posebne prilike, a bojite li se hoćete li u njima moći izdržati cijelu noć, ponesite sa sobom rezervni par ravnih sandala, natikača ili japanki u koje se možete preobuti.

Anna Wintour Najtraženije ljetne sandale: Model koji je Anna Wintour otpisala prije 10 godina

Slika nije dostupna f

Modele sandala s viskom potpeticom za ljetne izlaske i posebne prilike razgledajte u fotogaleriji.

Sandale s visokom potpeticom za izlaske i posebne prilike - 2 Zara, 599,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pogledajte i:

Ne može udobnije: 12 modela lanenih haljina idealnih za visoke temperature Zara, 399 kuna Benetton, 449 kuna Calson, 490 kuna +9 Monsoon, 680 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju