Kada su u pitanju sandale, urednica američkog izdanja cijenjenog magazina Vogue Anna Wintour vjerna je istom dizajneru.

Galerija Zara, 299 kuna Stradivarius, 179 kuna Ego, 29,99 funti (250 kuna) +6 Pull & Bear, 249 kuna

Više od 25 godina prva žena mode nosi sandale Manola Blahnika. Osnovni model ima dva deblja prekrižena remenčića na prstima i otvorenu petu, a Manolo je za nju tada izradio još dva slična modela koja su se u originalu razlikovala samo u debljini remenčića.

Anna je nekada često nosila sandale s vrlo tankim remenčićima Anna je nekada često nosila sandale s vrlo tankim remenčićima (Foto: Getty Images)

Tako smo Annu u to vrijeme često viđali upravo u varijanti s najtanjim remenčićima.

Anna Wintour na MET Gali u svibnju ove godine Cipele bez kojih Anna Wintour ne može već 25 godina

Slika nije dostupna Anna Wintour: Pet zlatnih pravila odijevanja apsolutne vladarice svijeta mode

Međutim, u posljednjih desetak godina taj je model u potpunosti iščeznuo iz njezinih odjevnih kombinacija i zamijenio ga je onaj s debelim remenčićima.

U njezinoj garderobi s vremenom je zavladao model s najdebljim remenčićima U njezinoj garderobi s vremenom je zavladao model s najdebljim remenčićima (Foto: Getty Images)

Izgleda da je i legendarna urednica pobornica sigurnije obuće jer ga je u međuvremenu dala nadograditi i "pojačala" dodatnim remenjem.

Sviđaju li vam se sandale s jako tankim remenčićima?

glasova:

Modeli s tanašnim remenčićima kakve je odavno otpisala najveći su ovosezonski trend kada su u pitanju sandale. Takozvanim "golim" modelima britansko izdanje Voguea predvidjelo je totalnu dominaciju ovog ljeta, a hoćemo li ih ponovo vidjeti i u modnim izdanjima urednice američkog izdanja, saznat ćemo uskoro.

U galeriji pogledajte nekoliko modela sandala po uzoru na Annu Wintour.

Danas Anna preferira znatno stabilniji model sandala Danas Anna preferira znatno stabilniji model sandala (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju