Možda ne možemo posjetiti pravi Central Perk u kojem su "Prijatelji" svakodnevni ispijali kavu i raspravljali o koječemu, ali djelić slavnog kafića, zahvaljujući online trgovini Firebox, možemo unijeti u vlastitu sobu.

Njujorški kafić Central Perk bio je posebno mjesto za omiljene likove iz "Prijatelja", a i obožavatelji serije zavoljeli su to šarmantno okupljalište njihovih junaka. Svakako je prepoznatljiv i znak s imenom kafića uz dvije šalice iz kojih se puši vruća kava.

Mnoge najdraža serija ne prestaje inspirirati, pa se tako u online trgovini Firebox može kupiti znak s nazivom Central Perka, baš kakav stoji i na ulazu u kultni kafić. Znak s neonskim svjetlom u crvenoj i zelenoj boji može se staviti u bilo koju prostoriju u kojoj želite stvoriti barem djelić atmosfere pravoga Central Perka.

Avanture nezaboravne šestorke trajale su 10 sezona "Prijatelji": Koji bi lik iz kultne serije bio vaš najbolji prijatelj?

Slika nije dostupna Šala iz serije "Prijatelji" koja je postala posebno smiješna u 2020. godini

Znak se puni pomoću USB-a te se može kupiti po cijeni od 24,99 funti (oko 219 kuna). Trenutačno je rasprodan, ali kako najavljuju u trgovini Firebox, nove zalihe stižu 31. siječnja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju