Jesen nas je na početku razmazila iznadprosječno toplim danima prepunim sunca, ali zato trenutno pokazuje i svoje tmurno lice. Kiša, sivi oblaci i magla posljednjih su dana naša svakodnevica, a ona utječe i na način odijevanja.

Galerija Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice Gležnjače s cvjetnim uzorkom u street style izdanju +2 Street style izdanje lijepe brinete

Iako smo tijekom jesensko-zimske modne sezone na ulicama naših gradova navikli vidjeti odjevne komade i obuću u neutralnim tamnijim nijansama i bez previše uzoraka, pojedine ljubiteljice mode ipak razigraju svoja izdanja s malo boje.

Napravila je to i lijepa brineta koju je naš fotograf primijetio tijekom šetnje zagrebačkim Trg bana Josipa Jelačića.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Vigor Klaić/Zadovoljna.hr)

Ona je sivi jesenski dan razvedrila uz pomoć kaputa u nježnoj i svijetloj nijansi ružičaste boje te gležnjačama brenda Stradivarius.

Gležnjače s cvjetnim uzorkom u street style izdanju Gležnjače s cvjetnim uzorkom u street style izdanju (Foto: Vigor Klaić/Zadovoljna.hr)

Umjesto klasičnog kožnatog modela s glatkom ili pak brušenom teksturom kakve najčešće viđamo u ovo doba godine, mlada dama iskoristila je suho razdoblje dana za nošenje gležnjača obloženih žakardnom tkaninom.

Gležnjače brenda Stradivarius obložene žakardnom tkaninom s cvjetnim motivima Gležnjače brenda Stradivarius obložene žakardnom tkaninom s cvjetnim motivima (Foto: ASOS/Stradivarius)

Model s cvjetnim uzorkom automatski nas je asocirao na proljeće s obzirom na to da je upravo proljeće doba godine kada se priroda ponovo budi te kada odjeća i obuća s cvjetnim motivima zavladaju street style kombinacijama.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Vigor Klaić/Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju