Pamela Anderson dobila je svoju nasljednicu. U filmu 'Baywatch', koji se ovih dana snima u Miami Beachu, Pamelin lik C. J. Parker iz kultne serije o spasiocima na plaži glumit će mlada Kelly Rohrbach. Na snimanju filma Kelly je pokazala tijelo 'dostojno' kupaćeg kostima koji je proslavila Pamela

Vjerujemo da bi Pamela Anderson bila zadovoljna izborom producenata za lik spasiteljice na plaži C. J. Parker u filmu koji se snima prema kultnoj seriji 'Baywatch' ('Spasilačka služba'). Naime, lik koji je Pamela glumila u seriji, u filmu koji se snima u Miami Beachu utjelovit će 26-godišnja manekenka i glumica Kelly Rohrbach.

Na snimanju filma 'Baywatch' Kelly Rohrbach pokazala je tijelo 'dostojno' kupaćeg kostima koji je proslavila Pamela Anderson

Na setu lijepa Kelly pokazala je tijelo kao skrojeno za kultni crveni kupaći kostim kakav je nosila i Pamela. Naravno, 20 godina kasnije kupaći je dobio novu verziju pa je sada nešto tamnije crvene boje te ima zlatni zatvarač na predjelu grudi.

Savršenu liniju Kelly održava trčanjem, pješačenjem i bilo kojom drugom vanjskom aktivnošću jer teretane ne voli. Kada je o prehrani riječ, njen najveći 'grijeh' je guštanje u Nutelli koju najviše voli jesti sa žlicom.

Film 'Baywatch' najavljen je za svibanj iduće godine.

Crveni kupaći kostim iz 'Baywatcha' bolje stoji:

glasova:


 


Pamela Anderson na jednoj dodjeli nagrada pokazala je znatno mladolikiji izgled nego prije 5 godina. Pogledajte lice Pamele Anderson mlađe i svježije nego prije 5 godina.

Dylan Lee, sin Pamele Anderson i Tommyja Leeja, navršio je 18 godina i gradi karijeru u svijetu mode. Pogledajte u kakvog je ljepotana izrastao sin Pamele Anderson.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju