Svjetskim zvijezdama je dom bez bazena nezamisliv. Gotovo da nema holivudskih glumaca ili glumica, reality zvijezda i ostalih slavnih ljudi iz svijeta zabavne industrije koji u sklopu svog doma nemaju bazen, bez obzira na to žive li u kući ili stanu.

Kompleksi stanova u kojima žive zvijezde također imaju bazene, a penthouse s unutarnjim bazenom već je postao standard za bogataše tako da čak i oni koji se nisu odlučili za život na velikom imanju mogu uživati u kupanju.

Čak i kada iznajmljuju svoj životni prostor, bazen obavezno mora biti dio njihovog doma. Tako je Alex Rodriguez nedavno iznajmio kuću samo dva kilometra dalje od ljetne rezidencije svoje bivše zaručnice Jennifer Lopez.

Uz kuću od 850 kvadrata čije iznajmljivanje mjesečno plaća 200.000 dolara nalazi se i veliki bazen sa sjenicom idealnom za ljetnu uživanciju.

Adam Levine, pjevač grupe Maroon 5, nedavno je za 23 milijuna dolara kupio poznato imanje El Miraval u Montecitu. Naravno, na raskošnom imanju nalazi se i bazen skriven od pogleda među stablima limuna i pozicioniran dalje od glavne kuće kako bi kupaćima bila zajamčena maksimalna diskrecija.

Zavirite u galeriju i pogledajte još predivnih bazena u domovima zvijezda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju