I ako vam je kosa prirodno tek lagano kovrčava, sigurno ste primijetili da nakon kupanja u moru kovrče izgledaju posebno lijepo i lepršavo. Taj efekt poznat je pod nazivom "beach waves", a za njega je zaslužna morska sol.

Galerija Kovrčava kosa Sprej za kosu s morskom soli za \'beach waves\' efekt - 5 Sprej za kosu s morskom soli za \'beach waves\' efekt - 7 +4 John Masters, Sea mist spray, 226 kn  

Naime, morska sol kosu čini čvršćom te joj daje volumen s teksturom, zbog čega se vlasi lakše nakovrčaju i duže drže. Posebno lijepi beach waves izgled kosi će dati i vodice (maglice) u spreju koje u sebi sadrže morsku sol.

Mnogi od tih sprejeva sadrže i ulja za dodatnu njegu kose, poput arganova ulja, koje bogato hrani vlasi, te lavande, koja će kosi dati neodoljivi miris koji uvijek podsjeća na nezaboravne ljetne dane.

Ljeto je teško zamisliti bez mirisa kokosa Miris vječnog ljeta: 10 proizvoda za tijelo sa zamamnim kokosom

Preplanuli ten Brončani finiš: Osam prirodnih ulja za najljepši preplanuli ten

U trgovinama smo pronašli sedam vodica u spreju s morskom soli za najljepše prirodne kovrče, jednu od najpoželjnijih frizura ljeti, a pogledati ih možete u fotogaleriji.

Sprej za kosu s morskom soli za \'beach waves\' efekt - 2 John Masters, Sea mist spray, 226 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju