Mlada beauty blogerica koja na svom YouTube kanalu ima preko 183.000 pratitelja nakon teške prometne nesreće prije 11 godina završila je u invalidskim kolicima te uopće ne može micati prstima na ruci. Zbog svoje upornosti i želje za normalnim životom uzor je mnogima

Teška prometna nesreća koju je doživjela prije 11 godina, Britanku Jordan Bone nije spriječila da ostvari svoj san i da postane vrhunska make up blogerica. Jordan je nakon automobilske nesreće ostala tetraplegičarka što znači da ne može sama napraviti uobičajene svakodnevne stvari poput toga da se odjene i napravi frizuru, ali zbog toga se nije prepustila očaju i samosažalijevanju.



Iako ne može micati prstima na ruci, bila je odlučna u tome da postane beauty blogerica, a hrabrost i trud itekako su urodili plodom. Jordan na svom YouTube kanalu "Jordan's Beautiful Life" ima preko 183.000 pratitelja te na njemu redovito objavljuje vlastite snimke make up tutoriala, priče o ljepoti, modi, stilu života i – motivaciji. Pročitajte i priču hrabre ljepotice koja se ne može sama odjenuti ni napraviti frizuru, ali je ostvarila san.

U posljednjem videu 27-godišnja krasotica pokazala je kako napraviti make up u toplim bojama jeseni prigodan za dan i za noć. U ovom make up looku naglasak je na očima koje su istaknute zlaćanim, smeđkastim i crvenkastim nijansama sjenila, dok su usnice ispunjene blijedoružičastom bojom.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju