Intenziva krema za pomlađivanje s učinkom botoxa, koja na prirodan način briše bore i pomlađuje kožu.

Jeste li ikada kupili kremu protiv bora i na kraju ostali razočarani jer nije bilo rezultata? Sada je kraj trošenju novca na nedjelotvorne preparate. Predstavljamo vam senzacionalnu inovaciju u koje se kunu mnoge žene diljem svijeta. Sada je dostupna i u Hrvatskoj bez recepta!

DOKAZANO DJELUJE NA SMANJENJE BORA, ŠTO SU POTVRDILI STRUČNJACI I FARMACEUTI

U laboratoriju u Parizu, znanstvenici su nakon godina istraživanja odabrali 100% prirodnu hijaluronsku kiselinu europskog podrijetla, koja zapanjujuće brzo i učinkovito djeluje na zaglađivanje bora. Nevjerojatnim učinkom botoxa djeluje na bore te koži pruža hidrataciju i blistav izgled tijekom cijelog dana.

ZAŠTO JE VAŽAN EUROPSKI IZVOR HIJALURONA?

Hijaluronska kiselina je kozmetički sastojak koji potiče hidrataciju kože i obnavlja međustanično djelovanje, čime se poboljšava struktura kože i čuva mladolik izgled lica. Nije svejedno koji hijaluron stavljate na svoje lice.

Generički hijaluron kineskog podrijetla nije uvijek klinički ispitan, niti je testiran kako bi se osigurali najbolji rezultati.

Srećom, 4D hijaluronska krema protiv bora razlikuje se od drugih proizvoda po tome što sadrži samo 100% prirodni hijaluron europskog podrijetla, koji je jedinstvene kvalitete.

DRAMATIČNO POMLAĐENA KOŽA NAKON SAMO 3 DANA KORIŠTENJA

Sto posto prirodni hijaluron europskog podrijetla osigurava koži dugotrajnu vlažnost i prodire u dublje slojeve te joj pruža maksimalnu hidrataciju tijekom dana. Nakon samo nekoliko nanošenja izražene bore vidno su smanjene, jer popunjava duboke bore i zaglađuje tanke linije.

MLADENAČKI IZGLED BEZ NEUGODNIH NUSPOJAVA

Za razliku od drugih proizvoda, LUX - FAKTOR 4D krema protiv bora klinički je i dermatološki ispitana te je namijenjena svim tipovima kože, čak i onoj najosjetljivijoj.

KREMA PROTIV BORA LUX-FACTOR ODUŠEVILA JE I HRVATICE

Marija Krpan, kazališna glumica

"Kao kazališna glumica, često sam izložena očima javnosti, tako da mi je važno održavati njegovan i svjež izgled. To mi omogućuje Lux-Factor 4D krema protiv bora. Kada sam je počela koristiti, već nakon 2 tjedna primijetila sam razliku. Koža je postala blistava i glatka. Učinak na bore je fantastičan! Krema izgladi i popuni bore, tako da mi lice sada izgleda mlađe i svježe. Zato svim ženama iznad 30 godina preporučujem Lux-Factor 4D kremu protiv bora jer zaista djeluje!"

Martina Ješe, dizajnerica modnog brenda Cataleya by Martina Ješe

''Oduševljena sam Lux-Factor 4D Hyaluron kremom, od nje mi lice izgleda svježije. Savršena je kao podloga za make-up i mome licu pruža odličnu hidrataciju tijekom ovih vrućih dana. Mogu reći da sam pronašla idealnu kremu za svoje lice. Lux-Factor 4D Hyaluron kremu sam preporučila prijateljicama, a ovim putem je preporučujem svima jer je zaista odlična!"

Vedran Ješe, nogometaš

"S obzirom na posao kojim se bavim, važno mi je čime njegujem lice kako bi koža uvijek bila nahranjena i hidratizirana. Žena mi je ponudila da probam njezinu Lux-Factor 4D kremu i oduševio sam se. Kako joj ne bih "krao" kremu svaki put kada odlazimo na gostovanja, odlučio sam sebi naručiti svoju. Lux-Factor kremu preporučujem svim muškarcima jer je odlična i nije samo za žene!"

Martina Kulaš, make up artistica

"Lux-Factor 4D krema protiv bora je inovacija koja odgovara mojoj koži i prezadovoljna sam rezultatima. Uvijek želim isprobati nešto novo i mogu vam reći da ovim nisam pogriješila. Krema izvrsno djeluje na bore, a najbolje se vide rezultati na području oko očiju... Koža izgleda ljepše, svježije, odmornije i zaglađenija je."

KAKO DO DOKAZANO NAJUČINKOVITIJE KREME PROTIV BORA LUX-FACTOR?

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora po promotivnoj cijeni s više od 50% popusta, samo na http://lux-factor.com

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju