Pudlica od keramike s utisnutim šapama, zdjelica i šalica s likom Elvisa Presleya, parfem nepoznate marke i čudnovatog mirisa, poučna knjiga o slaganju salveta, podmetač od reciklirane, zelene boce... lista poklona koje ne biste primili, a ni darovali!

Porculanska figurica u obliku lavića koji riče, gorila od željeza, kada vidite neke poklone, jednostavno se morate zapitati gdje i tko proizvodi takve stvari

Svake godine, točno u ovo blagdansko doba, kao da poludimo. Minusi sve veći, lista poklona sve dulja, a božićnice sve manje (ako ste ih ove godine uopće dobili).

Da, kupovati poklone osobito je teško, osobito ako jednostavno morate priskrbiti dovoljno darova za sve.

To se odnosi na tete u vrtiću, pedijatre, sestre, kolege u uredu, susjedu koja vam pričuva djecu, pa obitelj koja će i vama kupiti nešto, pa morate i vi njima, prijatelje (kupite li samo jednom, počiniti ćete strašnu grešku).


No, strašnu grešku počinit ćete ako odaberet bilo koji od poklonana fotografijama. To se odnosi na porculansku cipelicu koja zapravo nema svrhu, u stilu Louisa XIV, pa uski pladanja od zelene reciklirane boce za vino. U top ten deset najglupljih poklona ikad zasigurno spada i poveća figura gorile, ali i komplet figurica cipelice plus vaza.

Uokvireni poster s likom Johna Waynea, okvir svijetli ukoliko ga uključite, zasigurno je također pri vrhu liste najgorih poklona, kao i jakna izvezena s likovima divljih životinja. Preporučljivo je (ne) uzeti jaknu s likom tigra ili leoparda.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju