Izašli ste iz kuće i zaboravili ste se obrijati ispod pazuha? Događa se, dobro ne baš često. No, lijepa je vijest stigla iz istraživačkog laboratorija poznate kozmetičke tvrtke koja je proizvela dezodorans i roll-on koji drastično usporava rast dlaka

Julia Roberts prošloga je mjeseca uveseljavala svojim fotografijama koje su zorno pokazale dlakavo područje ispod ruku, a slično se dogodilo i raskošnoj Beyonce. Tko bi rekao?!

No,ako se događa zvijezdama, vjerojatno se događa i nama običnim smrtnicama. Ipak, kozmetičke su tvrtke pronašle rješenje i za takve probleme i počele s proizvodnjom dezodoransa i roll-ona koji doista usporavaju rast dlaka.

Julia Roberts: Zgodna žena bježi od sapuna

Beyonce se zaboravila depilirati ispod pazuha

Uskoro će dakle broj nezgodnih situacija na crvenom tepihu biti drastično smanjen, ali i u stvarnom životu.

U tvrtki Unilever vjeruju kako će čak trećina njihovih kupaca prijeći na nove proizvode koji zamjenjuju depilaciju voskom i brijanje.

Istraživači tvrtke proveli su tri godine na razvijanju nove formule koja se temelji na 'pro-epil' kompleksu koji usporava rast dlaka


Područje ispod pazuha trebalo bi biti nježnije, ljepše i na dulji period bez dlaka. Ipak, stručnjaci upozoravaju da se prestankom uporabe novih preparata sve vraća na 'staro'.


Istraživački tvrtke proveli su tri godine na razvijanju nove formule koja se temelji na 'pro-epil' kompleksu koji usporava rast dlaka.

Područje ispod pazuha očito je poprilično bitno za društveni život što je prokomentirala i sama Julia Roberts rekavši: 'Kako su svi reagirali, čovjek bi pomislio da sam uzgojila činčile ispod pazuha!'


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju