Najnovija metoda uz pomoć koje se zvijezde rješavaju viška kilograma je hipnoterapija. Novi trend stiže iz Amerike, a prva koja je iskusila njegovu djelotvornost je pjevačica Lily Allen. Možda će i ponovo bucmasta Oprah krenuti njezinim stopama


Lily Allen je nakon samo nekoliko tretmana hipnoterapije smršavila za dva konfekcijska broja, a metoda koju koriste Geri Halliwell i Sophie Dahl pomogla joj je i da prestane piti.

Jedna seansa za koju je potrebno izdvojiti 300 funti ili oko tri tisuće kuna uklanja želju za nezdravom hranom.

I dok mlađe kolegice kilograme gube kao od šale Oprah je čvrsto odlučila kako će 2009. biti godine u kojoj će ponovo smršavjeti.

Tako je 23-godišnja pjevačica za vrijeme seansi naučila kako treba izbjegavati masnu i nezdravu hranu, a u organizam unositi samo zdrave obroke.

I dok mlađe kolegice kilograme gube kao od šale Oprah je čvrsto odlučila kako će 2009. biti godine u kojoj će ponovo smršavjeti. Nedavno je u svojoj emisiji priznala kako je glavni krivac za njezinu debljinu depresija koju nije htjela priznati.

'Previše vremena posvećujem poslu i nemam vremena za opuštanje, no sada sam stvarno gladna nekih drugih stvari osim posla' rekla je Oprah.

Na naslovnici siječanjskog broja svog časopisa 'O' pozirala je uz fotografiju iz 2005. kada je izgledala odlično te uz naslov 'Kako sam dopustila da mi se to ponovo dogodi?'.

Novogodišnja odluka koju je donijela je zdravi način života i puno vježbanja koje će joj pomoći da vrati težinu koja je idealna za njezino tijelo i zdravlje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju