Kleopatra je za supruga odabrala mlađeg muškarca, a trend mlađeg partnera danas je popularniji nego ikada. Godine više nisu bauk, a žene se sve češće prepuštaju zagrljaju mlađih muškaraca. Je li mlađe zaista slađe?

Žene danas bez srama uživaju u svom uspjehu, vole svoje tijelo i žele muškarca koji im je privlačan i s kojim dijele zajedničke interese.

Možda je baš zbog toga 45-godišnja Demi Moore ostavila holivudskog macho muškarca Brucea Willisa i odabrala 30-godišnjeg Ashtona Kutchera.

Halle Berry uživa u skladnoj vezi s 31-godišnjim modelom Gabrielom Aubryjem s kojim ima kćerkicu Nahlu Ariel.

Uzmemo li u obzir da se količina testosterona kod žena s godinama povećava jasno je zašto im ne odgovaraju stariji partneri.

Jennifer Aniston je nakon nekoliko propalih veza, u 39-oj godini izgleda pronašla sreću s 30-godišnjim Johnom Mayerom.

Kraljica popa Madonna još uvijek vjeruje da su mlađi muškarci bolji. Iako je njezin brak s mlađim Guyjem Ritchijem propao ona se brže bolje zaletjela u zagrljaj sedamnaest godina mlađem Alexu Rodriguzu.

I Joan Collins je za supruga odabarala 32 godine mlađeg Percyja Gibsona, a 50-godišnja komičarka Ellen DeGeneris ozakonila je vezu s mladom ljubavnicom, 35-godišnjom Portiom DeRossi.

Nekada su muškarci birali mlađe žene, no u današnje vrijeme potpuno je normalno da žene biraju puno mlađe partnere. Muškarac više ne mora biti glava obitelji, a žene koje grade svoju karijeru i ne ovise o nikome smatraju normalnim da odaberu muškarca s kojim dijele interese i mišljenje.

Da je mlađe uistinu slađe uvjerila se i pjevačica Vlatka Pokos koja se nakon propalog braka sa puno starijim muškarcem ipak okrenula mlađima pa sada ljubuje s aktualnim Misterom Hrvatske Dinom Bubičićem.


I njezina prijateljica, poduzetnica Snježana Mehun uživala je u društvu mlađeg partnera Mihaela Galekovića. Nikolina Pišek ljubi mlađeg Kristijana Curavića, a na listi poznatih Hrvatica koje ljube mlađe su i Bojana Gregorić, Danijela Martinović i Nina Badrić.

Žene se okreću mlađim partnerima jer žele dinamične, spontane i pažljive muškarce koji su tolerantni. Ne žele trošiti vrijeme na ispunjavanje tuđih želja već traže nekoga s kime će uživati u životu.

Zahvaljujući raznim kozmetičkim dostignućima i vježbanju žene dans u četrdesetima i pedesetima mogu izgledati poželjno te im to dopušta da biraju. Uzmemo li u obzir da se količina testosterona kod žena s godinama povećava jasno je zašto im ne odgovaraju stariji partneri.

Vremena se mijenjaju, ljubav ne pita za godine, a izgleda da je mlađe zaista slađe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju