Na raspolaganju imaju stiliste, u svojim mobitelima i brojeve telefona najslavnijih kreatora, a na računu milijune dolara. Ipak, neke zvijezde ne mogu pobjeći od sebe i vlastitog (ne)ukusa. provjerite fotogaleriju i otkrijte najveće modne zločine u ovoj godini

Bila je to godina Katie Holmes koja bi, ako je suditi prema njezinom odijevanju, vrlo lako mogla napisati knjigu 'U potrazi za izgubljenom modom', unatoč godinama prakse i povećom budžetu, još nije razvila svoj stil.

No, za razliku od Katie čiji bi se stil mogao nazvati - stvarno- ne-znam-kako-se-odjenuti, neke odjevne kombinacije slavnih u ovoj godini, vrlo lako bi mogli ući u modne anale.

Tu je nazaboravni outfit Christine Aquilere, crni kožni kostim Chake Khan, pa crno-pink večernja haljina Paule Abdul ili nezaboravna tuba mini haljina slavne Dion...

Doista je teško procijeniti koja je zvijezda obilježila prošlu godinu. Stoga, provjerite našu fotogaleriju, bacite oko na Rihannu i Sharon Stone, duboko uzdahnite i barem na jedan trenutak budite sretne što niste bogate.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju