Žene su uvjerene kako muškarci varaju zato što one više nisu mlade i seks više nije tako vatren. No, istina je skroz drugačija. Oni varaju zbog emocionalnog nesklada te zato što to rade i njihovi prijatelji

Žene su te koje će u sekundi navesti barem deset razloga zašto muškarci varaju, no kada to pitanje postavite pripadnicima jačeg spola, oni će razmisliti. Donosimo vam listu razloga zbog kojih varaju koju su sami složili.

Istraživanje provedeno na 200 muškaraca koji su u braku rezultiralo je odgovorom na pitanje: Zašto su muškarci nevjerni?

Ne varaju samo loši dečki, i dobri dečki upadnu u mrežu prevare, no požale gotovo odmah nakon što su je počinili

48 posto muškaraca vara zbog emocionalnog nesklada

Muškarci kao razlog nevjere navode emocionalni nesklad koji osjećaju kod kuće te sklad koji su uspjeli uspostaviti s ljubavnicom.

>> Muškarci zavode pogledom 43 minute dnevno

66 posto muškaraca osjeća grižnju savjesti

Ne varaju samo loši dečki, i dobri dečki upadnu u mrežu prevare, no požale gotovo odmah nakon što su je počinili. No grižnja savjesti nije dovoljna da ih zaustavi, priznali su.

>> Muška prevara je poželjna za brak?

77 posto muškaraca vara jer to rade i njihovi prijatelji

Kada to učini njihov najbolji prijatelj to postaje legitimno. Tako razmišlja 77 posto pripadnika jačeg spola.

69 posto priznaje da su upali u zamku

Čak 69 posto nevjernih muškaraca priznalo je kako su bili uvjereni da se njima to nikada neće dogoditi, no upali su u zamku poštovanja i divljenja koje su prema njima pokazivale druge žene.

Rezultati su pokazali kako je samo 8 posto od ispitanih muškaraca bilo nevjerno zbog lošeg seksualnog života u braku, a njih 12 posto je priznalo da žene s kojima su se zbližili nisu bile ni ljepše ni mlađe od njihovih supruga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju