Modni grad Roses Fashion Outlet u Svetom Križu Začretju otvoren je uz spektakularni koncert Ane Rucner. Stotinjak brendova smješteno je u 80 dućana. Ipak, šopingoholičari će se morati još malo strpiti jer je zbog nepravilnosti outlet zatvoren samo dan nakon otvorenja

Otvorenju za sada najvećeg shopping centra u Hrvatskoj prisustvovale su mnoge poznate osobe, a Vlado Kalember je s posebnom pažnjom pratio nastup svoje mlade supruge. Razgledavanju dućana nije odolila ni lijepa voditeljica Mirna Maras.

Mirna Maras i Mia Kovačić nisu odoljele sniženjima od 30 do 70 posto!


Roses Fashion Outlet kupci će rado posjećivati i zbog stalnih sniženja od 30 do 70 posto, a iako su za sada vrata otvorila tek četiri dućana, centar se ne razlikuje od onih u Rimu ili Los Angelesu.

Zbog nepravilnosti koje je pronašla građevinska inspekcija Roses Fashion Outlet je zatvoren samo dan nakon spektakularnog otvorenja, no vjerujemo kako će uskoro ponovo otvoriti svoja vrata šopingoholičarima.

Uz svjetski poznate marke po povoljnim cjenema Roses Outlet Centar kupce će privući i arhitekturom. Rimski stupovi, kolonade, mostovi, rijeke i jezera samo su neki od malih čuda na koja ćete naići prilikom razgledavanja izloga.

Foto: Mape

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju