Kad je riječ o idealnoj ženi muškarci žele više od savršenog tijela. Otkrijte tajne koje skrivate u sebi i naučite ih upotrijebiti kako bi zaveli i oduševili partnera. Zaljubljeni pogledi s druge strane neće izostati, a veza će ponovno biti kao na početku

Muškarci obožavaju osmijeh na ženinom licu

Osobe koje se smiju šire pozitivnu energiju i privlače pažnju te izgledaju mladoliko i svježe, a tko može odoljeti tome. Još ako se smijete njihovim šalama uspjeh je zagarantiran.

>> 8 najluđih muških seksi fantazija

>> Idilična veza u koju bi svi rado 'uskočili'

Komunicirajte govorom tijela

Pomicanje bokova, naklon prema naprijed, podignuta brada i senzualni pokreti ramenima pokazat će muškarcu ono što mu ustvari želite reći.

Pokažite svoje prave emocije, one na muškarce djeluju poput magneta. Nemojte glumiti, budite prirodni jer su emocije spontane.

Žene imaju asa u rukavu - strpljenje

Pokažete li razumijevanje prema njemu i njegovim potrebama muškarac će to znati cijeniti. Strpljenje će vam pomoći i da od muškarca dobijete ono što želite.

Brinite o sebi i svom izgledu jer muškarci vole njegovane žene. Lijep i zdrav izgled učinit će vas privlačnima, podići samopouzdanje i osjećat ćete se bolje. 

Budite prisutni i ragirajte kada to traže od vas

Muškarci se osjećaju loše kada im nešto ne ide po planu, od vas će u tom trenutku tražiti podršku i riješenje. Pogledajte ih u oči i dajte im do znanja da ste uz njih.

Muškarci na daljinu osjećaju ženu koja ih treba, to će neko vrijeme odgovarati njihovom egu, no ubrzo će se osjećati kao u klopci. Budite poželjni, to će ih zadržati. Žele partnericu koja će biti uz njih, a ne tu samo zbog njih.

Muškarci su nezavisni, no vole kada se o njima netko brine

Svaka žena ima u sebi taj instinkt, a svaki muškarac u partnerici traži malo majčinske brige. Drugim riječima kuhajte mu i brinite o njegovim stvarima te ga s vremena na vrijeme privinite na grudi i utješite.

Vodite ljubav

Zaboravite na glavobolje, umor, stres i loš dan na poslu. Sve te tegobe možete riješiti u spavaćoj sobi i to na obostrano zadovoljstvo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju