Posljednja subota uoči Božića već je tradicionalno rezervirana za Becutanovu čarobnu idilu i druženje s najmlađima uz puno smijeha, zabavne igre, dječje predstave, klizanje na bajkovitom ledu parka Tomislavac i pregršt drugih lijepih iznenađenja.

 Drugu godinu zaredom, Becutanovo božićno druženje s mališanima, mamama i tatama održalo se u Ledenom parku na zagrebačkom Tomislavcu, a kroz punih pet sati raznovrsnog programa pod nazivom „Putovanje u Becutanovo snježno kraljevstvo“ oduševljene male goste, kao i godinu ranije, razigrano su vodili Marijana Batinić i Luka Nižetić koji su tijekom čitavog eventa jasno davali do znanja da u događanjima uživaju jednako kao i djeca.

„Bez ikakve sumnje, ovo mi je daleko najdraža publika kojoj se rado vraćam svake godine“, potvrdila je Marijana kojoj zaista nije bilo teško zaintrigirati mališane za igru i veselje. Djeca su vrlo brzo uronila u magični svijet vitezova i princeza, uživali u modeliranju balona, zabavnim i zanimljivim predstavama „Dvorac sreće“ i „Viteška bajka“, klizanju s prijateljima, roditeljima te Marijanom i Lukom koji ih je uz sve, dodatno raznježio setom prigodnih pjesama.

„Predivno i inspirativno društvo. Posljednji vikend prije Božića ne možete ljepše provesti“, zaključio je na kraju Luka Nižetić.

PR PR

Punih 40 godina povjerenja

Tako je tradicija veselog druženja s Becutanom tijekom blagdana nastavljena i u godini u kojoj je milijunima potrošača omiljen brend proizvoda za njegu bebine i dječje kože obilježio punih 40 'ljeta' prisutnosti na hrvatskom tržištu. Upravo ovakva događanja potvrđuju čvrstu i emotivnu povezanost zajednice s brendom koji ih desetljećima vjerno prati u njihovim najljepšim, najdražim i najemotivnijim trenucima.

Povjerenje, kontinuitet, dosljednost, svijest o dugoj tradiciji i besprijekornoj kvaliteti, prenose se s jedne generacije na drugu te svake godine potvrđuju već izgrađeni identitet brenda na hrvatskom tržištu.

PR PR

Kada kažemo „miris djetinjstva“, mislimo samo na jedan brend. Onaj koji je s hrvatskim tržištem kroz godine izgradio tako snažnu povezanost da ga neka istraživanja percepcije potrošača smještaju među hrvatske, dakle domaće brendove.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju