Prilično odvažno odjevno izdanje 19-godišnja manekenka Bella Hadid izabrala je za odlazak u nabavku namirnica i za ručak s ocem Mohamedom Hadidom. Odjenula je crop top i tajice koje daju dojam druge kože

Model Bella Hadid voli isticati svoje vitko tijelo pa čak i kada odlazi i u samoposluživanje. Lijepa brineta za nabavku namirnica odjenula je uski crop top i tajice boje kože brenda Alo Yoga te takvim 'hrabrim' izdanjem privukla veliku pažnju. Prije odlaska u dućan 19-godišnja Bella ručala je s ocem, poduzetnikom Mohamedom Hadidom u restoranu Il Pastaio na Beverly Hillsu.

Odjevni komadi koji imitiraju boju kožu nazivaju se i 'golima' pa se može reći da je Bella sunčano subotnje popodne na Beverly Hillsu začinila 'golim' crop topom i tajicama.

Model tajica brenda Alo Yoga koji nosi Bella Hadid zove se Airbrush Legging, a u opisu artikla piše da tajice imaju efekt retuširanja tijela, odnosno ispravljanja nepravilnosti. Visokokvalitetan udoban materijal oblikuje bedra, podiže stražnjicu te ravna trbuh, a cijena tajica je 565,21 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju