Bella Hadid na pariškom Tjednu mode bila je dio događaja koji će ući u povijest mode. Na reviji pariškog brenda Coperni Bella je napozornicu izašla gotovo gola, a onda se dogodio trenutak za pamćenje.

Galerija Bella Hadid opet je bila u centru pozornosti Bella Hadid u najkraćoj mini suknji koju je svijet vidio - 3 Bella Hadid u najkraćoj mini suknji koju je svijet vidio - 2 +2 Mini suknja dizajnera Thom Brownea

Direktno na tijelo supermodela raspršena je tekućina koja se u roku od deset minuta ukrutila i postala savršena minimalistička Coperni slip haljina.

I kada smo pomislili da će ovaj trenutak biti teško nadmašiti, Bella je modnom pistom prošetala u još jednoj kreaciji koja nije mogla proći neprimijećeno.

U ponedjeljak je, naime, bila dio revije modne kuće Thom Browne za proljeće/ljeto 2023. godine, a modnom pistom prošetala je u vjerojatno najnižoj minici koju je svijet ikad vidio u kombinaciji s jako vidljivim tangama.

Bella Hadid u najkraćoj mini suknji koju je svijet vidio - 4 Mini suknja dizajnera Thom Brownea (Foto: Profimedia)

Ova plisirana mini-suknja mnoge je odmah podsjetila na mikro mini-suknju koju je modna kuća Miu Miu lansirala kao dio kolekcije za proljeće//ljeto 2022. godine.

Mikro mini-suknja modne kuće Miu Miu Mikro mini-suknja modne kuće Miu Miu (Foto: Profimedia)

Odmah nakon što se pojavila ta je suknja postala tema brojnih rasprava. Prigrlile su je brojne slavne dame i modne blogerice, a zahvaljujući njoj porastao je i interes za mini modelima. Međutim, mnogima je ova suknja ipak bila prekratka i nenosiva.

Kako je to moguće? Haljina o kojoj bruji cijeli svijet Bella Hadid na pozornici Haljina o kojoj bruji cijeli svijet Haljina o kojoj bruji cijeli svijet +10 Haljina o kojoj bruji cijeli svijet

Pitanje koje se sada nameće je - je li još niža i kraća suknja dizajnera Thoma Brownea uopće nosiva izvan modne piste.

Hoćete li (ponovo) nositi niski struk?

glasova:

Manekenka je na modnoj pisti mini-suknju nosila u kombinaciji s kratkom rezanim sakoom dok je ispod imala crveni bodi. Modni stručnjaci smatraju da je, unatoč zgražanju mnogih, ova suknja jedan od dokaza da je niski struk tu i da nigdje ne ide. Radujete li mu se?

Bella Hadid u najkraćoj mini suknji koju je svijet vidio - 3 Bella Hadid u najnižoj minici koju je svijet ikad vidio (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju