U slučaju Jennifer Lopez i Bena Afflecka, ljubav je uistinu pobijedila sve prepreke. Gotovo 22 godine nakon njihova upoznavanja te 20 godina nakon prekida prvih zaruka i veze, slavni par izrekao je sudbonosno da u Las Vegasu. Njihov odnos od prvog dana intrigira javnost i medije te se bez sumnje može reći kako su jedan od najslavnijih holivudskih parova. U nastavku pogledajte kronologiju njihove veze kroz 15 fotografija.

 

19. 12. 2001.

J.Lo i Ben na snimanju filma Gigli 2001. J.Lo i Ben na snimanju filma Gigli 2001. (Foto: Afp)

Jennifer i Ben na snimanju filma "Gigli". Latino diva udala se za plesača Chrisa Judda u rujnu 2001. godine. Šuškanja o njezinom zbližavanju s Benom na setu zajedničkog filma sve su glasnija, a ulje na vatru svojim je neobičnim potezom dodao Ben kada je u travnju 2022. u novinama preko cijele stranice objavio oglas sljedećeg sadržaja: Pokazala si ljubaznost, predanost, trud, poniznost, ljepotu hrabrosti, veliku empatiju, nevjerojatan talent, pravu staloženost i istinsku milost. Bila mi je čast i zadovoljstvo raditi s tobom. Volio bih da sam imao sreće biti u svakom tvom filmu. S ljubavlju, poštovanjem i zahvalnošću, Ben Affleck.

5. 8. 2002.

Prvi poljubac pred paparazzima u kolovozu 2002. Prvi poljubac pred paparazzima u kolovozu 2002. (Foto: Profimedia)

J.Lo i Ben strastvenim poljupcima pred paparazzima potvrđuju svoju vezu. Samo tjedan dana prije toga Jennifer je podnijela zahtjev za razvod od Judda.

8. 12. 2002.

Bennifer na premijeri filma Maid In Manhattan Bennifer na premijeri filma Maid In Manhattan (Foto: Afp)

Premijera filma "Maid In Manhattan" i prvo službeno pojavljivanje para u javnosti nakon vijesti o njihovim zarukama.

23. 03. 2003

Bennifer na 75. dodjeli oscara Bennifer na 75. dodjeli oscara (Foto: Afp)

J.Lo i Ben zajedno dolaze na 75. dodjelu filmske nagrade Oscar.

27. 07. 2003.

Bennifer na premijeri filma Gigli Bennifer na premijeri filma Gigli (Foto: Afp)

Par na premijeri zajedničkog filma "Gigli" kojeg su kritičari i publika sasjekli. Glasine o problemima u njihovoj vezi, Benovoj ovisnosti o kockanju i posjećivanju striptiz kluba u Vancouveru u potpunosti su zasjenile premijeru.

11. 10. 2003.

Bennifer na utakmici između Boston Red Soxa i New York Yankeesa. Bennifer na utakmici između Boston Red Soxa i New York Yankeesa. (Foto: Afp)

J.Lo i Ben na utakmici Boston Red Soxa i New York Yankeesa. Mjesec dana prije par je odgodio vjenčanje koje se trebalo održati 14. rujna.

14. 10. 2003.

Bennifer na dodjeli nagrada The Spirit of Liberty Bennifer na dodjeli nagrada The Spirit of Liberty (Foto: Profimedia)

Par na dodjeli nagrada "The Spirit of Liberty" u Los Angelesu. Bilo je to jedno od njihovih posljednjih službenih javnih pojavljivanja.

25. 1. 2004.

J.Lo na dodjeli Zlatnih globusa, dan nakon što je potvrdila prekid s Affleckom J.Lo na dodjeli Zlatnih globusa, dan nakon što je potvrdila prekid s Affleckom (Foto: Afp)

Jennifer Lopez na dodjeli Zlatnih globusa, samo dan nakon što je njezin glasnogovornik potvrdio da je prekinula s Benom.

5. 6. 2004.

Marc Anthony i Jennifer Lopez Marc Anthony i Jennifer Lopez (Foto: Afp)

J.Lo udaje se za svog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Marca Anthonyja. Marc se vratio u moj život tri dana nakon što sam pred oltarom trebala izreći sudbonosno da drugom muškarcu. Kada razmišljam unatrag, negdje duboko u sebi možda sam i znala da je to samo flaster na porezotini i da moja rana nije zacijeljela, ali sve te misli gurnula sam na stranu, priznala je jednom prilikom.

23. 10. 2004.

Prvo zajedničko javno pojavljivanje Jennifer Garner i Bena Afflecka nakon objave o njihovoj vezi Prvo zajedničko javno pojavljivanje Jennifer Garner i Bena Afflecka nakon objave o njihovoj vezi (Foto: Afp)

Ni Ben ne miruje kada je u pitanju ljubav. Započinje vezu s kolegicom Jennifer Garner s kojom se upoznao 2000. na setu filma "Pearl Harbor", a dodatno zbližio 2002. na snimanju filma "Daredevil". On je u to vrijeme bio s J.Lo, a Garner u braku sa Scottom Foleyjem. Ben je kasnije u intervjuu za Playboy kazao kako su se zapravo zaljubili na snimanju "Daredevila", ali su odlučili ostati sa svojim tadašnjim partnerima. Garner se 2003. razvela od Foleyja i opet se zbližila s Benom nedugo nakon njegova prekida s J.Lo. Prvo službeno pojavljivanje par je imao na bejzbol utakmici u listopadu 2004. godine.

24. 04. 2005.

Jennifer Garner i Ben Affleck nekoliko dana nakon zaruka Jennifer Garner i Ben Affleck nekoliko dana nakon zaruka (Foto: Profimedia)

Affleck i Garner tjedan dana nakon vijesti o njihovim zarukama. Par se oženio u srpnju iste godine. Ostalo je povijest. U međuvremenu su se razveli, baš kao i J.Lo i Anthony. U narednim godinama Ben i J.Lo ostali su u prijateljskim odnosima i jedno o drugome u medijima govorili s mnogo uzajamnog poštovanja. 

11. 5. 2021.

J.Lo i Ben u Montani mjesec dana nakon kraja njezine veze s Alexom Rodriguezom J.Lo i Ben u Montani mjesec dana nakon kraja njezine veze s Alexom Rodriguezom (Foto: Profimedia)

Mjesec dana nakon objave da je prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom, J.Lo s Benom Affleckom putuje u Montanu. U kuloarima se šuška kako je Ben isprva samo pružao prijateljsku potporu Jennifer nakon raskida, ali stari osjećaji opet su se probudili.

3. 6. 2021.

Zagrljaj nakon romantične večere potvrdio je da su J.Lo i Ben opet zaljubljeni Zagrljaj nakon romantične večere potvrdio je da su J.Lo i Ben opet zaljubljeni (Foto: Profimedia)

Zagrljajem nakon romantične večere Bennifer potvrđuje da su opet zajedno.

10. 9. 2021.

Bennifer na Filmskom festivalu u Veneciji Bennifer na Filmskom festivalu u Veneciji (Foto: Afp)

Ono što su dotad svi znali i službeno se potvrđuje na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji - Jennifer i Ben su zaljubljeniji nego ikad.

16. 10. 2022.

Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck - 6 Vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Afflecka (Foto: Profimedia)

J.Lo i Ben vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu. S najboljim svjedocima koje možete zamisliti, u haljini iz starog filma i sakoom iz Benovog ormara pročitali smo vlastite zavjete i jednom drugome dali prstenje koje ćemo nositi do kraja naših života, napisala je pjevačica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju