Poruka koju je jedan neznanac ostavio na automobilu osobe koju ni je poznaje postala je hit na Facebooku. Svi komentiraju da njegova gesta vraća vjeru u ljude

Biste li nepoznatoj osobi platili parkiranje da vidite da mu kontrolor naplate parkinga želi napisati kaznu? Upravo to učinio je jedan neznanac iz Beograda koji je osobi koju ni ne poznaje platio parking kako ne bi dobio kaznu. Ova ljudina na automobilu je ostavila papirić s porukom:

'Kontrolor je krenuo da vam kuca kaznu pa sam vam uplatio SMS-om 2 sata parkinga (do 12.10 h). Pomozite i vi nekome da mu ne kucaju kaznu'.

Gesta čovjeka čije ime nije poznato naišla je na salve oduševljenja, a u komentarima mnogi ističu da svojim hvalevrijednim postupkom i pokretanjem lanca dobrote ovaj potez vraća vjeru u ljude.



'Haha pa sjajno! Ovo je za nevjerovati isto kao i kad vidiš da netko pusti trudnicu preko reda', komentirala je Jelena uz fotografiju poruke koju je na Facebooku dosad lajkalo preko 19.000 ljudi.

'Pa ovo mi je uljepšalo stoljeće... Taman sam odustala od ljudi!!!!!!! DIVNO!!!!!', piše Milica.

'Svaka čast na gesti! Ne košta puno, ali vraća vjeru u ljude i osmijeh na lice', napisala je Dragana.
 

A koliko oko nas ima dobrih ljudi dokazuju još 4 poruke kojima su nam male i velike ljudine utoplile srca. U foto galeriji pročitajte što su svi oni napisali.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju