Đana Lučić iz Zadra odlučila je pomoći svojim sugrađankama oboljelima od karcinoma kako bi što prije zaboravile na mučne dane kemoterapije

Da svatko može pridonijeti vlastitim primjerom i uključiti se u borbu ma koliko ona velika i teška bila, dokazala nam je Zadranka Đana Lučić. Kozmetičarka velika srca koja se svakodnevno bavi ljepotom odlučila je pomoći ženama oboljelima od karcinoma onako kako ona najbolje zna i može. 

Na Facebook-profilu salona za estetiku vlasnica Đana Lučić napisala je:

Kada krenete davati, to vas jednostavno tjera naprijed. Znam da se dobro, dobrim vraća.

--Đana Lučić

Studio Djana poziva sugrađanke oboljele od karcinoma koje su uslijed kemoterapije ostale bez kose da dođu kod nas na besplatnu ugradnju trepavica.

Iznimno skromna Đana u telefonskom razgovoru zahvaljivala je nama jer smatra da će tako samo još više žena koje se bore s ovom zloćudnom bolešću saznati da i one mogu doći ugraditi trepavice.

Đana pomaže gdje god i kad god stigne, a za ovu akciju dodatno ju je motivirala bolesna klijentica riječima: 

Dušo moja, kad nemam kose, barem da imam trepavice

Javljaju joj se žene iz Zagreba, Rijeke, Pule, koje su pomalo razočarane kad vide da je studio u Zadru. 
Međutim, nije Zadar na drugom kraju svijeta, optimistično će Đana koja već razmišlja kako će, kada idući put otputuje u Slavonski Brod ići u kućne posjete.

Za Slavonski Brod veže ju pak jedna druga priča. Đana je ovo ljeto u Zadru ugostila djevojčicu slabijeg imovinskog statusa iz Slavonskoga Broda, a plan je da nakon završene osnovne škole, srednju upiše u Zadru i bude dio Đanine obitelji.

Kaže kako se akciji već pridružila jedna šminkerica, a ovim putem Đana Lučić poziva sve njezine kolegice diljem Hrvatske na sudjelovanje u akciji.

Kada krenete davati, to vas jednostavno tjera naprijed. Znam da se dobro dobrim vraća.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju