Ljubiteljice make-upa očekuje novi sadržaj u dm prodavaonicama gdje će stručno educirane djelatnice dm-a pružati uslugu savjetovanja u odabiru i nanošenju make-upa te ih upoznati s raznolikom ponudom dekorativne kozmetike u dm-u.

 Besplatno savjetovanje održavat će se u 17 prodavaonica dm-a diljem Hrvatske što će zasigurno razveseliti sve žene koje već sada razmišljaju kako upotpuniti svoj blagdanski look svečanim make-upom.

Besplatno savjetovanje o šminkanju idealna je prilika za sve ljubiteljice dekorativne kozmetike da nauče sve što ih zanima o popularnim tehnikama nanošenja make-upa, a naročito o proizvodima koji odgovaraju njihovom tipu kože. Djelatnice dm-a koje će tijekom prosinca pružati usluge savjetovanja educirala je poznata hrvatska vizažistica Marija Butković, i to o ključnim tehnikama njege lice, konturiranja te nanošenja baze i rumenila. U fokusu su omiljeni brendovi dekorativne kozmetike Max Factor, L’Oréal, Bourjois, Maybelline i Rimmel, a savjetovanje će se održati u prodavaonicama dm-a u većim gradovima poput Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka.

Požurite u dm i odaberite savršeni make-up styling, upoznajte se s bogatom ponudom dekorativne kozmetike u dm-u i steknite nova znanja o tome kako upotpuniti svoju kozmetičku torbicu proizvodima koji odgovaraju upravo vašem tenu i osobnosti.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju