Kad dizajnerske komade možeš nabaviti po high street cijenama, onda to moraš podijeliti sa svojim prijateljima. Dajemo vam ekskluzivan link uz koji svoj ormar možete nadopuniti komadima brendova Max Mara, Levi’s, Armani ili Furla, i to po cijenama koje su i do 80 posto niže nego u trgovinama.

Galerija +0 Calvin Klein Jeans majica, Adidas Original donji dio trenirke, Rains kabanica, Högl tenisice; BestSecret

Kao što i sam naziv kaže, BestSecret je najbolje čuvana tajna koja spaja tisuće zaljubljenica u modu. Riječ je o online platformi koja nudi impresivan broj dizajnerskih komada sniženih od 20 do 80 posto. Na stranici se nalazi više od tri tisuće brendova s više od milijun dostupnih modela, a svakim posjetom stranice možete očekivati nešto novo jer se svaki dan dodaje 500 novih artikala. Ne čudi stoga što je ta online trgovina brzo osvojila obožavateljice mode diljem Europe i za mnoge postala omiljena šoping-destinacija. Odnedavno je bestsecret.com dostupan i u Hrvatskoj pa smo sigurni da će se to ime često spominjati među onima koji cijene dobre ulove.

EKSKLUZIVNA POZIVNICA ZA NAŠE ČITATELJICE 

BestSecret je zatvorena online zajednica kojoj se može pristupiti samo s pozivnicom prijatelja, a za otkrivanje ponude proizvoda potrebna je registracija. Na taj način online trgovina zadržava ekskluzivnost i mogućnost ponude po privlačnim cijenama, a svaki član uživa u šopingu bez stresa da će mu željeni komad nestati pred nosom.

Želimo da se i vi osjećate posebno pa vam donosimo ekskluzivnu pozivnicu uz koju se možete pridružiti BestSecret zajednici i uloviti odlične komade po pristupačnim cijenama. Potreban vam je samo ovaj link. Tamo vas čeka kod koji služi kao svojevrstan ključ. Važno je samo da ne čekate dugo jer je broj pozivnica ograničen. Kada vam se otvori prozor koji vam nudi da se prijavite na listu čekanja, znat ćete da su mjesta popunjena.

Jednom kad se registrirate, vrata te ekskluzivne online trgovine zauvijek su vam otvorena za istraživanje i šopingiranje po odličnim cijenama tijekom cijele godine, a dobivate i mogućnost da pozivate svoje prijatelje, koji će vam na tome sigurno biti zahvalni.



ŠOPING TIJEKOM CIJELE GODINE PO PRIVLAČNIM CIJENAMA I S BESPLATNIM POVRATOM 

Ponuda BestSecreta zaista je zavidna, a nudi žensku, mušku i dječju modu. Dostupno je sve od poslovne i večernje do urbane i udobne odjeće. Novi komadi dolaze svaki dan pa možete biti sigurni da ćete tamo pronaći one koji prate posljednju modu, ali i klasične komade koji će zbog svoje kvalitete dugo krasiti vaš ormar. U BestSecret već stižu komadi za proljeće pa se između ostalog možete opskrbiti novim Levi'sovim trapericama, sakoima Max Mare ili haljinama Escada.

Osim impresivnog izbora odjeće BestSecret nudi i dizajnerske torbe, cipele, naočale i ostale modne dodatke kojima možete upotpuniti svoje kombinacije. Nama su za oko zapele Furla naočale i torbe Marca Jacobsa, koji svakodnevni look u trenu podignu na veću razinu.

Osim odličnih komada koji su sniženi i do 80 posto, BestSecret zaista nudi vrhunsku uslugu i iskustvo kupnje. Od pregledne strance i dobrog pretraživača do dostave i povrata. Sve odjevne komade i modne dodatke koji vam ne odgovaraju možete bez problema vratiti i to besplatno. Iako zvuči predobro da bi bilo istina, ovo je prilika koju ne želite propustiti.

Koje smo još klasične i trendi komade izdvojili iz BestSecret ponude, pogledajte u našoj galeriji.

Calvin Klein Jeans majica, Adidas Original donji dio trenirke, Rains kabanica, Högl tenisice; BestSecret Calvin Klein Jeans majica, Adidas Original donji dio trenirke, Rains kabanica, Högl tenisice; BestSecret Foto: Nova Studio/BestSecret

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom BestSecret po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju