Beyonce je sa suprugom Jay Z-jem bila gošća na svečanom događanju Diamond Ball održanom u New Yorku. Za tu prigodu odjenula je senzualnu haljinu koja je naglasila putenu figuru pop dive koja je ipak morala pripaziti da ne otkrije previše

Glazbenica Beyonce, koja je prije tri mjeseca rodila blizance, sina Sira i kćer Rumi, ponosi se svojom putenom majčinskom figurom. Jasno je to iz njenog izbora haljine za događaj Diamond Ball kojeg svake godine organizira Beyoncina kolegica Rihanna u New Yorku.

Beyonce je nosila senzualnu haljinu koja je naglasila putenu figuru pop dive koja je ipak morala pripaziti da ne otkrije previše

Večernja toaleta modne kuće House of CB smaragdno zelene boje ima dublji dekolte i vrlo visoki prorez pa je 36-godišnja pjevačica morala paziti da prorez ne otkrije previše te je rukom pridržavala haljinu na mjestu. Zbog toga se nije mogla potpuno opustiti, ali prelijepoj mami osmijeh ipak nije silazio s lica. Podatna svila koja klizi niz tijelo je pak maksimalno istaknula njene slavne putene obline.

Modno pravilo inače kaže da se uz duboki dekolte ne nosi previsoki prorez i obrnuto, ali Beyonce je vrlo samouvjereno to pravilo odijevanja prekršila te pokazala da se voli poigrati s modnim "zakonima".

Jesu li duboki dekolte i visoki prorez na Beyoncinoj haljini previše?

glasova:


Uz senzualnu haljinu Beyonce je obula crne štikle s platformom koje su dodatno izdužile noge slavne pjevačice i plesačice koja je na svečani događaj došla sa suprugom Jay Z-jem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju