Jedna od najpoznatijih diva svjetske glazbene scene, Beyonce, oduševila je fanove svojom novom pjesmom, koja je, na veliko iznenađenje, izašla ranije nego što je planirano.

„Break My Soul“, prva je pjesma s njezina novog albuma „Renaissance“, a mnogi su se složili da neodoljivo podsjeća na plesni hit „Single Ladies“ iz 2008. godine.

To ne čudi, s obzirom na to da je nova pjesma bila prilika da se ponovno sastane uspješni tim – Tricky Stewart i The Dream, koji su 2008. s popularnom pjevačicom napravili jedan od najvećih plesnih hitova svih vremena.

Oslobodi svoj bijes, oslobodi um, oslobodi posao, oslobodi vrijeme, oslobodi stres, oslobodi ljubavi, zaboravi ostalo, stihovi su nove pjesme koji odišu zaraznim i vrućim ritmom te ženskom energijom, koja dolazi do izražaja i zbog povremenih savjeta američke reperice Big Freedie.

Nerealan je osjećaj ponovno raditi s Beyonce. Velika mi je čast biti dijelom ovoga posebnog trenutka. Zauvijek ću biti zahvalna Gospodinu, napisala je Big Freedia na svom Twitteru.

Osim reperice Big Freedie, kao autori pjesme navedeni su suprug poznate pjevačice Jay Z, pod svojim pravim imenom Shawn Carter, Adam Piggot, te pisci hita „Show Me Love“ iz 1993. Upravo je melodija hita iz 90-tih poslužila kao podloga za pjesmu „Break My Soul“.

Beyonce je izbacila novu pjesmu Fanovi kažu da pjesma "Break My Soul" podsjeća na hit "Single ladies" (Foto: Profimedia)

Glavni cilj teksta je potaknuti ljude da se oslobode utega koji ih vuku prema dnu te da pronađu nešto što će puniti njihovu energiju. Stihovi su rezultat socio-ekonomskog umora od pandemije i neugodnosti koje smo, kao društvo, proživjeli u protekle dvije godine.

U posljednjih 12 mjeseci, rekordan broj Amerikanaca je dao otkaz na poslu, a veliki porezi su srušili njihov standard i poljuljali tržište. Beyonce novom pjesmom želi poručiti ljudima da ne razbijaju glavu materijalnim stvarima, već da se posvete sebi i grade svoju unutarnju snagu.

Posljednji solo album koji je Beyonce izbacila, bio je „Lemonade“ iz 2016. godine. Sedmi po redu, dugoočekivani album „Renaissance“ stiže 29. srpnja. Beyonce je rekla da jedva čeka nove plesne hitove podijeliti sa svojim fanovima, a novi album je već predstavljen kao miks raznih glazbenih stilova. Osim plesnih, slušat ćemo i country pjesme, a na albumu je radio i Ryan Tedder, poznati koautor velikog hita „Halo“.

 

Osjećam kako se rađa renesansa. Želim biti dio toga i njegovati ono što nam tek dolazi. Bila sam u studiju godinu i pol. Nekad mi je potrebno više vremena kako bih pretražila tisuće znakove i pronašla pravi put. Ipak, nema ništa slično količini ljubavi, strasti i ozdravljenju koje osjećam u studiju. Prošlo je puno godina, a ja se još uvijek osjećam kao da imam devet.

Slijedila sam pravila desetljećima pa sada mogu prekršiti ona koja se moraju prekršiti. Moja želja za budućnost je nastaviti raditi ono što ljudi misle da ne mogu napraviti, rekla je Beyonce u intervjuu za Harper's Bazaar.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju