Beyonce je poznata po ljubavi prema haljinama koje "grle" tijelo i ističu njenu figuru pješčanog sata. Takav kroj haljine izabrala je i za nastup u New Yorku povodom humanitarnog događaja Udruge Robin Hood koja pomaže siromašnim stanovnicima New Yorka

Gdje god se pojavi, Beyonce zna kako stati u centar pažnje. A njena pojava na koncertu Tidal X: 1015 concert u njukorškom Brooklynu nikoga nije ostavila ravnodušnim. Pjevačica je izgledala očaravajuće u spektakularnoj "goloj" haljini luksuznog talijanskog brenda Gattinoni.

Haljina koja "ljubi" tijelo je boje kože ukrašena crnim kamenčićima, detaljima koji sprečavaju bilo kakvu "nezgodu", odnosno da haljina otkrije previše.

Atraktivnu kreaciju koja je maksimalno istaknula njenu figuru pješčanog sata, 35-godišnja diva kombinirala je uz crne Louboutin štikle te glomazan nakit. Pogledajte i Beyonce u goloj haljini za najljepšu figuru pješčanog sata.

Uz ovako glamuroznu pa čak i drsku haljinu nosi se jednako glamurozna frizura, a Beyonce je izabrala plavu pletenicu čija duljina seže do ispod stražnjice.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju