Beyonce je 4. rujna proslavila 36 rođendan u društvu obitelji i prijatelja. Dio slavlja bio je rezerviran i za festival Made in America u Philadelphiji gdje je nastupao njezin suprug Jay-Z.


Beyonce
se pojavila na koncertu svojeg supruga, a u sklopu festivala "Made in America", u neformalnom izdanju sastavljenom od skinny traperica i crvenog dresa bez rukava koji su istaknuli njezinu vitku figuru samo tri mjeseca nakon poroda blizanaca.

Izdanjem su pak dominirale vojničke crne čizme brenda R13 s cvjetnim uzorkom, koje je krasila platforma od čak 7,5 centimetara, a koje su dodatno produljile Beyonceinu figuru i tako je proljepšale.
Tina Knowles na svojem Instagram-profilu podijelila je fotografiju sa svojom kćeri u ovoj modnoj kombinaciji te joj uputila toplu čestitku.

Prije 36 godina Bog me odabrao od svih žena na svijetu da budem tvoja majka. Kako sam blagoslovljena. Ne zato što si super talentirana, pametna poslovna žena i jedna od najvećih superzvijezdi.

 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Nego zato što si najljubaznija, najvelikodušnija, intuitivna, lojalna, ponizna, zabavna, zahvalna osoba na svijetu. Ponosna sam što sam tvoja mama. Sretan rođendan, dušo. Volim te svim svojim srcem.

Čestitka i fotografija u manje od dana prikupili su oko četvrt milijuna lajkova na ovoj društvenoj mreži, kao i brojne pozitivne komentare Beyonceinih obožavatelja.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke zanimljive street style kombinacije popularne američke pjevačice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju