S prvim zrakama proljetnog sunca i službeno je otvorena sezona proslava i prigoda. Zato će brojne žene zbog želje za glamuroznim izgledom posegnuti za umjetnim trepavicama koje će ih, osim dodatnog novca, koštati i dodatnog vremena.

Jedino što pritom neće imati na umu: njihove prirodne trepavice imaju potencijal izgledati jednako lijepo kao i ekstenzije. Ali za to je potrebno znati jedan vrijedni trik, kojeg vam otkrivamo u nastavku članka.

Bilo da više volite natural izgled lica, ili pak posežete za malo jačim make-upom na dnevnoj bazi, kao i za onim glamuroznim kada su u pitanju prigode poput vjenčanja ili krštenja, u svakom slučaju znate da su okosnica svakog dobrog izgleda: oči. No, raskošne trepavice, koje podižu look i daju onaj mačkasti pogled čak i bez maskare, ne moraju nužno biti umjetno tretirane. Dapače, priroda je svaku od nas podarila lijepim trepavicama, samo što njihova dužina i ljepota ovise o tome koliko ih kvalitetno i pravilno njegujete.

Derma-Luxe Serum za rast trepavica Derma-Luxe Serum za rast trepavica Foto: Derma-Luxe

Upravo zato u posljednje vrijeme svi pričaju o nevjerojatnom serumu za rast prirodnih trepavica: Derma-Luxelash. Njegovu učinkovitost potvrđuju brojne žene koje dijele svoje rezultate na društvenim mrežama, kao i influencerice koje oduševljeno pokazuju svoje prirodne trepavice nakon korištenja. Stoga smo odlučili provjeriti u čemu je tajna ovog seruma i kako se zapravo koristi.

Derma-Luxelash serum za rast trepavica sadrži jedinstvenu formulu, koja u samo par tjedana dokazano ubrzava rast prirodnih trepavica, uvija ih i čini jačima i gušćima. Kada kažemo dokazano, mislimo na činjenicu da je za ovaj serum zaista provedeno kliničko oftalmološko testiranje tijekom kojeg je dokazano da djeluje i da trepavice od njega zaista rastu! Tajna je u ciljanom djelovanju: naime ovaj serum se maže na kapak uz sam rub trepavica, što znači da djeluje direktno na folikul dlake, tako da jača trepavicu od samog korijena, odnosno tijekom cijele faze rasta. Zato trepavica dok raste, zapravo raste jača, otpornija i elastičnija.

Derma-Luxe Serum za rast trepavica Derma-Luxe Serum za rast trepavica Foto: Derma-Luxe

Samo minuta je dovoljna

Derma-Luxe serum za rast trepavica sigurna je i provjerena opcija koja dolazi u luksuznoj i praktičnoj zlatnoj bočici s aplikatorom, što čini apliciranje vrlo jednostavnim. Naime, koristi se samo jedan put dnevno, preporučljivo prije spavanja. Pri svojoj večernjoj beauty rutini, nakon što očistite kožu kapka protresete bočicu i ocijedite aplikator o njezin rub. Potom nanesete samo jedan sloj seruma na svaki kapak, potezom od unutarnjeg dijela kapka prema vanjskom (kao što nanosite eyeliner). Potom odete na spavanje i vidjet ćete kako ćete vrlo brzo postići rezultat! Serum se koristi svakodnevno prvih 60 dana. Pri kupnji možete birati između nekoliko opcija koje ovise o tome koliko trajanje tretmana želite, a u ponudi se nalazi dvomjesečni, šestomjesečni i cjelogodišnji tretman.


U samo nekoliko tjedana do wow efekta

Već u prva dva tjedna korištenja Derma-Luxe seruma za rast prirodnih trepavica, one se produžuju do 50 posto, a nakon završenog tretmana narast će i do 100 posto duže, tamnije i gušće uz prirodan efekt uvijanja, što je potvrdilo gotovo 200.000 tisuća žena koje su ga isprobale i koje ga stalno koriste. No, ono što sve manje koriste, jest maskara koja gotovo da im i ne treba, kao ni skupi tretmani u beauty salonima.

Derma-Luxe Serum za rast trepavica Derma-Luxe Serum za rast trepavica Foto: Derma-Luxe

Za sve one koji što prije žele isprobati ovaj hvaljeni serum iz luksuzno zlatne bočice, ovog mjeseca u zagrebačkom City Centru One West mogu posjetiti Derma-Luxe Showroom u kojem svaki kupac ostvaruje popust od 15% na sve pojedinačne proizvode i uz kupnju dobiva ekstra poklon. Ako vam je draža online kupovina, mislili smo i na vas! Naime,  čitateljice našeg portala imaju pravo na popust putem narudžbi na webshopu! Serum možete pronaći ovdje, a za ostvarenje popusta dovoljno je prilikom zaključenja kupovine unijeti kod ZADOVOLJNA15.

Projekt “Jačanje marketinga robnih marki na stranim tržištima kroz izložbene prostore u inozemstvu” je sufinanciran s pomoću Europskog fonda za regionalni razvoj, Ministarstva za gospodarski razvoj i tehnologiju i javne agencije SPIRIT Slovenija. Link na stranicu EKP-a u Sloveniji: www.eu-skladi.si

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Derma-Luxe po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju