Hlače u bež boji svevremenski su komad odjeće koji se može kombinirati za dnevne i večernje prilike. Lijepo će izgledati uz sako i štikle, ali i običan top i tenisice.

Galerija Hlače u bež boji lako se kombinira za dnevne i večernje prilike s.Oliver hlače, 799 kn Sinsay hlače, 79,90 kn +9 Reserved hlače, 199,90 kn

Bež hlače iznimno su popularne među ženama svih generacija, pa ne čudi što vam su vam na raspolaganju različiti modeli – od rastezljivih skinny traperica do profinjenih pallazzo hlača s predimenzioniranim nogavicama.

Odabrati možete i sportsku verziju hlača s gumicom u struku napravljenu od udobnog pamuka, lepršave modele od lana koje dopuštaju koži da diše, ali i elegantne hlače od umjetne kože idealne za večernji izlazak.

H&M hlače, 227 kn H&M hlače, 227 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Trik je pronaći model u boji vaše kože koja će vizualno izdužiti noge i cijelu figuru.

Hlače u bež boji su odličan osnovni komad u ormaru koji će vrlo lako upotpuniti proljetne modne trendove, a koji obiluju jarkim zelenim, ružičastim, žutim i narančastim nijansama.

Zelena boja je hit proljetne sezone Za posao, kavicu i izlaske: 12 modela bluza i košulja idealnih za proljeće

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove to smo odabrali 12 različitih modela bež hlača za posao, izlaske i druge prilike koje se mogu kupiti po cijeni od 79 do 909 kuna.

Stradivarius hlače, 159 kn Stradivarius hlače, 159 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju