Zelena boja simbolizira mir, nadu, ravnotežu i harmoniju. Ona je boja rasta, obnove i ponovnog rađanja. Ne čudi stoga što je iznimno popularna u proljeće.

Ako je suditi prema proljetnim kolekcijama u trgovinama odjeće, zelena je i jedna od najtraženijih boja kada su u pitanju modni komadi. Nosi se upečatljiva odjeća i obuća u nijansama od svijetlo zelene i neonski zelene preko boje trave do smaragdne i maslinastozelene.

U zelenoj boji pronaći ćete razne odjevne predmete i modne dodatke – od poslovnih odijela do torbica i cipela. Predlažemo vam da ovoga proljeća eksperimentirate sa zelenim bluzama i košuljama jer samo jedan komad može razigrati cijelu odjevnu kombinaciju.



Na raspolaganju su vam različite elegantne bluze od pamuka i satena koje se mogu nositi za posao ili večernji izlazak. Izabrati možete i predimenzionirane košulje koje se mogu nositi poput haljine ili pak poluprozirni model koji predstavljaju idealno pokrivalo za kupaći kostim i plažu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 modela košulja i bluza u različitim zelenim nijansama za različite okuse i prilike koje se mogu kupiti po cijeni od 99 do 289 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju