Kada trebaš dioptrijske naočale po izvrsnoj cijeni i još k tome jedne dobivaš nas poklon, ne treba puno dvoumiti. Vrijeme je za posjetu jedne od 7 poslovnica Optičkog studija Monokl.

Od 1. Lipnja 2017. za kupovinu dioptrijskih naočala iz izdvojene kolekcije kućnih brandova Red&Mad, Jurier&Co., Infiniti i Swing u vrijednosti iznad 1.200,00 kn, drugi model iz kolekcije dioptrijskih okvira Swing dobivate gratis u kombinaciji s Maxxee naočalnim lećama u indeksu loma 1.50 s HCC anti-refleksnim slojem. Druge naočale možete odabrati za sebe ili člana obitelji. Na ovaj način možete ostvariti značajnu uštedu u kućnom budžetu ili odabrati dva različita dizajna, oblika ili boje dioptrijskog okvira.

Swing dioptrijske naočale koje dobivate na poklon izrađene su korištenjem TR-90 prirodne tehnologije, 100% su antibakterijske i antialergijske te lagane i fleksibilne, stoga su izrazito udobne za nošenje te pogodne za djecu.

Ukoliko želite brandirani dioptrijski okvir iz ponude Optičkog studija Monokl, za kupovinu dioptrijskih naočala u iznosu iznad 1.500,00 kn, na poklon i dalje dobivate Swing dioptrijske naočale u indeksu loma 1.50 s HCC anti-refleksnim slojem čija je cijena 850,00 kn.

Odaberite opciju koja Vam najviše odgovara, stil koji ste uvijek željeli istaknuti uz idealnu uštedu, a dio kolekcija potražite na www.monokl.hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju