Što je ljeto bliže, sve više vremena provodimo na otvorenome i zato je važno dodatno obratiti pozornost na jačinu i negativne posljedice sunčevog zračenja.

 

Većina nas je naučila da treba izbjegavati sunčanje od 10 do 16 sati kad je sunce najjače, a šteta koju izaziva najveća, međutim, mnogi zaboravljaju da štetni efekti sunca nisu na djelu samo na plaži, nego i pri svakom dužem boravku na suncu kao što su šetnje, vožnja biciklom ili bavljenje različitim sportovima na otvorenom.

Upravo zbog toga dm je u lipnju odlučio dodatno potaknuti svijest o važnosti odgovornog izlaganja suncu i zaštite od sunca. U razdoblju od 1. do 15. lipnja dm-ovi kupci mogu, u zamjenu za 15 active beauty bodova, ostvariti popust od čak 30 % na označene proizvode za zaštitu od sunca i njegu kože poslije sunčanja.

Odabrani su proizvodi marki kao što su Nivea, Olival, Afrodita, Biobaza, Garnier uključujući sprejeve, ulja i kreme za sunčanje, kreme za djecu, losione za njegu kože nakon sunčanja, ali i preparate za samotamnjenje za sve one koji žele što prije postići preplanuli izgled. Osim toga, za kupovinu bilo koja tri proizvoda za zaštitu od sunca na poklon ćete dobiti "wet bikini bag", odnosno praktično rješenje na plaži - torbicu u koju ćete moći spremiti mokar kupaći kostim.

Jasno je kao sunce da ćete uz ove proizvode moći bezbrižno uživati u toplim danima i zato se što prije zaputite u svoj dm!

Dodatne informacije možete pronaći na internetskoj stranici te na Facebook stranici dm drogerie markt Hrvatska.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju