Pastelne tonove i elegantan dizajn računalne opreme Carrie Bradshaw sigurno bi znala cijeniti, a možemo samo zamisliti kakve bi sve kolumne nastale na toj pastelno ružičastoj bežičnoj Logitechovoj tipkovnici.

Galerija Logitech bežična tipkovnica K380 Logitech Pebble M350 Logitech bežična tipkovnica K380 +9 Logitech bežična tipkovnica K380

Carrie Bradshaw je bez ikakve dileme ikona stila koja je svojim odjevnim kombinacijama ispred vremena promijenila pogled na modu. No nije to jedino zbog čega nam se uvukla pod kožu, njezina dovitljivost, duhovitost i snažne teme koje se provlače kroz njezine kolumne osvojili bi nas i bez svih tih skupih krpica.

Carriena razmišljanja o životu, prijateljstvu, ljubavi prema sebi i drugima, vezama, neposustajanju i nadi naučila su nas mnogo toga i pokazala da ne postoje tabu-teme.

Dok se vozimo tom cestom zvanom život, s vremena na vrijeme djevojka će se osjećati pomalo izgubljeno. A kad se to dogodi, treba prestati razmišljati o tome što je moglo ili trebalo biti, zavezati pojas i nastaviti dalje.

--Bradshaw

Logitechove bežične tipkovnice K380 uklopile bi se bez problema u njezin svijet jer su praktične, vizualno su jako atraktivne, a znamo da Carrie zna cijeniti lijepo. Osim što je krasi pastelno roza boja, tipkovnica je iznimno elegantnog dizajna, mala i tanka, pa stane u svaku malo veću torbu. Iznimno je ugodna na dodir, u tome pomaže i njezin niski profil pa možete tipkati satima u stilu Carrie Bradshaw.

Logitech bežična tipkovnica K380 Logitech bežična tipkovnica K380 Foto: Nova Studio/Tea Marochini

Iako je Carrie uvijek kolumne pisala u svom prekrasnom stanu na Upper East Sideu na Manhattanu, uz ovu tipkovnicu možete tipkati gdje god poželite jer je bežična, a dvije AAA baterije koje ju pokreću mogu trajati i do dvije godine.

Dodatna je prednost što je možete spojiti na mobitel, tablet ili računalo, pa je uz nju lako multitaskati jer se može povezati s tri uređaja, čak i ako imaju različite operativne sustave. To vam ostavlja mogućnost da tipkate i prebacujete se s uređaja na uređaj.

Logitech bežična tipkovnica K380 Logitech bežična tipkovnica K380 Foto: Nova Studio/Tea Marochini

Tipkovnicu još možete odabrati u crnoj ili bijeloj varijanti, a odlučite li se na tu opciju, boju možete dodati preslatkim miševima Logitech Pebble M350, koji također osvajaju profinjenim minimalističkim dizajnom. Dolaze u pastelno ružičastoj, eukaliptus zelenoj i zagasito plavoj boji pa imate mnoštvo izbora za slaganje svoje idealne kombinacije tipkovnice i miša.

Miševi Logitech Pebble M350 se savršeno uklapaju u moderan stil života, nečujnog su klika i kotačića, lijepo sjedaju u ruku i imaju optičko praćenje visoke razlučivosti, što osigurava brz i točan rad na raznim površinama, od radnog stola do posteljine na krevetu, a baterija im traje do 18 mjeseci.

Možda najbolje što svatko od nas može napraviti jest ne odustati, igrati s kartama koje smo dobili i obogatiti modnim dodacima ono što nosimo.

--Bradshaw

Logitech Pebble M350 Logitech Pebble M350 Foto: Nova Studio/Tea Marochini

Logitech u ponudi ima i kombinaciju tipkovnice i miša MK470. Tipkovnica i miš izrađeni su na principu inovativne tehnologije koja uklanja više od 90 posto ometajućih zvukova pa uz njih tipkajte do mile volje u bilo koje doba dana ili noći. Ne morate se brinuti ni o bateriji jer uz tu kombinaciju možete mirno tipkati i klikati. Taj praktični duo elegantnog dizajna možete nabaviti u crnoj ili bijeloj varijanti, a zbog svog minimalizma možda bismo ga prije vidjeli kod Samanthe ili Mirande, no nesumnjivo može uljepšati svaki radni stol.

  Logitech kombinacija tipkovnice i miša MK470 Logitech kombinacija tipkovnice i miša MK470 Foto: PR

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Logitech po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju