Iako je puno onih koji još uvijek odmaraju negdje na moru ili će se tek zaputiti na godišnji odmor, mnogi su se već vratili na svoja radna mjesta, a kao jednu od najljepših uspomena na odmor nose preplanulu put.

Osim što uz preplanulu put sjajno idu određene boje odjeće, modnih dodataka i lakova za nokte, postoje i neke boje za kosu koje posebno dobro izgledaju uz preplanulu put, ali bez brige - pristaju sjajno i onima kojima preplanula put nije ljetni imperativ.

Jedna od nijasi koja ide uz preplanulu put, a koja će se posebno svidjeti plavušava i svima koji to žele postati, nosi ime Caramilk plavuša (Caramilk je naziv za bijelu čokoladu tvrke Cadbury). Dakle, radi se o sanjivoj nijansi koja podsjeća na bijelu čokoladu.

Kao što joj i ime sugerira, ova nijansa je mješavina karamel i  medenih podtonova i svjetlijih, osunčanih pramenova. Zahvaljujući nježnom kontrastu konačni rezultat je lijepo teksturirana plava kosa koja izgleda divno bez da u frizuru morate ulagati previše napora.

Trendi frizure, Zendaya Spremne na promjenu frizure? Ovih pet trendova trebate isprobati do kraja ljeta

Greška s fenom nakon kupanja u moru Greška s fenom koju radimo ljeti, a naročito nakon kupanja u moru

Bitno je samo da vašu kosu povjerite frizeru koji će znati postići izgled s fotografije na dnu teksta. Kako bi boja što duže izgledala sjajno, dobro je i kod kuće koristiti šampone i regeneratore za plavu kosu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju