Iako su vjerojatno haljine i suknje kraljice ljetne garderobe, mnogi se ni u najtoplijem dijelu godine ne odriču hlača. Ipak, u većini slučajeva čak će i najzagriženije zaljubljenice u hlače na visokim temperaturama preskočiti primjerice skinny modele traperica i odlučit će se za laganije opcije.

Galerija

Osim toga, u ljetnim mjesecima biramo i odjevne komade u svjetlijim nijansama, a mjesto među omiljenim bojama ima bijela.

Zahvaljujući eleganciji koju donosi sa sobom bijela boja je boja ljeta, a među bijelim komadima koje imaju svoje mjesto u ljetnoj garderobi su i bijele hlače. Radi se o svestranom komadu koji može biti dio ležernih izdanja u kombinaciji s običnom majicom i natikačama ili svečanijih u kombinaciji s bluzom i sandalama na visoku potpeticu.

U svakom slučaju - bijele hlače su komad koji  se savršeno uklapa u ljetnu garderobu. Zato smo u našoj galeriji izdvojili 15 modela bijelih hlača koje su, osim zbog boje, idealan izbor za ljetne mjesece jer su napravljene od laganijih materijala i neće vas stiskati.

H&M, 24,99 eura (187,50 kn)
H&M, 24,99 eura (187,50 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)